bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на тренінговий курс «Мости 2.0», 15-22 серпня 2019
07.06.2019

На цьому тренінговому курсі створюється безпечний простір для діалогу та спільного навчання, розвитку навичок 21 століття для підлітків з усієї території України.

Курс дає можливість дітям віднайти свої внутрішні ресурси, навчитися контактувати та будувати дружні стосунки з різними, такими не схожими на них, однолітками. Двічі на день відбуваються заняття в команді: знайомство, дослідження власних умінь, ресурсів та зон розвитку, навичок конструктивної взаємодії з іншими й подолання стереотипів та упереджень, що заважають спілкуванню. Також, двічі на день відбуваються майстеркласи, які підлітки обирають за власними інтересами та уподобаннями.

У детально розпланованому дні пообіді є час для прогулянки й місце, де можна побути наодинці, немає домашніх завдань і очікувань, завжди є дорослі, з котрими можна поговорити, та бути собою без звичних соціальних ролей.

Ми створюємо умови, в яких підлітки набувають навички та досвід комунікації, роботи в команді, критичного мислення, самопізнання, проведення майстеркласів, організації самоуправління табору та сміливості бути собою.

Тренінговий курс відбуватиметься в «Україні» - сучасному готельному комплексі у Черкасах із європейськими стандартами обслуговування, розташованому в лісопарковій зоні.

Діти проживатимуть у номерах класу стандарт і напівлюкс по 3-4 особи. Кожна кімната оформлена відповідно до сучасних дизайнерських проектів. У кожному номері є якісна постільна білизна (переважно бавовняна), подушки з гіпоалергенного матеріалу, телевізор, телефон, фен і тапки.

Ресторан комплексу забезпечуватиме 4-разове харчування (з варіантами вегетаріанського та дієтичного харчування). А прогулянки на свіжому повітрі в лісопарковій зоні допоможуть дітям оздоровитися та відпочити. 

ЩОБ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У ТАБОРІ ПОТРІБНОПРОЙТИ 3 КРОКИ:

КРОК 1

Заповніть анкету, вкажіть той емейл, яким щодня користуєтесь!

Придбайте путівку за повною вартістю (10500 грн + оплата проїзду до 15.07 або 12000 + оплата проїзду до 07.08) та гарантовано отримати місце в таборі. Якщо Ви бажаєте брати участь у конкурсі на знижку, то потрібно виконати та надіслати нам конкурсну роботу до 20 червня включно.

КРОК 2

Діти, чиї конкурсні роботи будуть відібрані для участі в таборі, отримають лист від нас по емейлу, вказаному при реєстрації. Після підтвердження участі просимо батьків впродовж тижня оплатити участь дитини. Сума внеску за конкурсом 6500 грн. + оплата проїзду. Це 54% від вартості проживання, харчування та програми.

Знижки за конкурсом можливі завдяки підтримці Конгресу національних громад України та компанії ОО «Інфопульс – Україна».

КРОК 3

Проїзд до місця проведення за рахунок батьків. Ми організуємо супровід дітей до табору з міста Києва. Якщо Ваша дитина їде з Києва, вартість проїзду та супроводу - 600 грн.

УМОВИ КОНКУРСУ

СФОТОГРАФУЙСЯ НА ФОНІ БУДЬ-ЯКОГО МОСТА ТА:

  1. Будь ласка, подивись короткі інтерв`ю молодих людей у проекті «Stories that move». Якщо потрібні українські субтитри, натисни в ютубі праворуч внизу на колесо.

Медіне

https://www.youtube.com/watch?v=pDkJAeEPkOc

Марк

https://www.youtube.com/watch?v=ZOKqPtzHlV0

Нік

https://www.youtube.com/watch?v=z6Yg6AwWOmQ

Матей

https://youtu.be/f4sp4kvwaK8

Шірель

https://youtu.be/5_qDWSgsuDg

  1. Яке з відео зачепило Тебе найбільше?
  2. Подивись його ще раз і дай відповіді на наступні питання: про що розповідає герой/героїня відео? Як Ти думаєш, чому для неї/нього це важливо? Який вплив, на Твою думку, мають стереотипи на поведінку людей? Чи траплялись у Твоєму житті випадки дискримінації? Як Ти вважаєш, як мають реагувати оточуючі, щоб зупинити дискримінацію?

Сформуй зі своїх відповідей есе на 1-1,5 сторінки А4, або намалюй цю історію у вигляді коміксу. Надсилай нам на електронну пошту: [email protected]  до 20 червня включно з поміткою «Конкурс». Ти отримаєш відповідь на той емейл, який вказала(в) під час реєстрації.

Всі деталі тут: http://bridges.tolerspace.org.ua/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.