bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Міжнародний літній табір у Карпатах зі сталого розвитку для старшокласників
04.06.2019

Запрошуємо старшокласників 13-17 років поєднати приємне з корисним на канікулах й взяти участь у Міжнародному літньому таборі «Практикуй сталий розвиток», який відбудеться в українських Карпатах 11-16 серпня 2019 року. Участь у таборі – на конкурсній основі. Дедлайн - 25 червня 2019 року.

Табір розгорнеться серед карпатських гір на території мальовничого готелю-курорту «Коруна» с. Татарів Івано-Франківської області. Впродовж п’яти днів, 11-16 серпня, 50 старшокласників з України, Польщі та Молдови разом з тренерами практикуватимуть ідеї сталого розвитку: візьмуть участь у дводенній «Open Space конференції», дводенній «Майстерні майбутнього», а також в зеленій екскурсії. 



За цими, можливо, трохи незрозумілими і серйозними словами, насправді, – цікаве знайомство зі сталим, екодружнім стилем життя, гарний відпочинок, командні проекти з однолітками й обмін міжнародним досвідом, практика англійської мови. Так, оскільки табір міжнародний, мовою спілкування у ньому буде англійська. [детальна програма табору буде опублікована згодом] 

УЧАСТЬ У ТАБОРІ БЕЗКОШТОВНА. Організатори покривають учасниками витрати на квитки, трансфер від і до готелю, проживання у готельних номерах, харчування, навчання. З дітьми працюватимуть й проводитимуть дозвілля тренери й ментори. 

ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ, ЩОБ ВЗЯТИ УЧАСТЬ?

До 25 червня включно  заповніть онлайн-анкету. Найголовніші критерії відбору:

 знання англійської мови (розуміти, про що говорять, підтримувати розмови на загальні теми);

 мотивація;

 досвід участі у проектах, заходах, пов’язаних зі сталим розвитком: екологічні ініціативи, кліматичні зміни, енергоефективність, ресурсозбережння, біорізноманіття тощо.

З 1 липня ми оголосимо учасників, які пройшли конкурсний відбір. 

ОРГАНІЗАТОРИ

Міжнародний літній табір «Практикуй сталий розвиток» відбувається у межах освітнього проекту «Make Your Future Self» («Збудуй своє майбутнє: молодь України за сталий розвиток»), що виконує організація “Вчителі за демократію і партнерство” спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland та за фінансової підтримки німецького фонду довкілля Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU. Українська організація «Вчителі за демократію і партнерство» за 15 років діяльності реалізувала понад 40 всеукраїнських й міжнародних освітніх проектів за напрямами: освіта для сталого розвитку, громадянська і правова освіта, розвиток критичного мислення, учнівське соціальне проектування та інші. Працює з адміністраторами шкіл, вчителями, учнями. Серед партнерів “Вчителі за демократію” з 2002 року: Street Law, Фонд «Інститут відкритого суспільства», Відділ преси освіти і культури посольства США, Міжнародний фонд «Відродження», Світовий банк, Freedom House, Посольство США, Посольство Нідерландів (програма МАТРА), Рада Європи, Шведський інститут, USAID.

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ГОТЕЛЬ-КУРОРТ «КОРУНА»

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.