bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Важливе про надання та споживання житлово-комунальних послуг»
28.05.2019

5 червня в м. Чугуєві відбудеться семінар «Важливе про надання та споживання житлово-комунальних послуг». Профільна експертка Тетяна Бойко розповість про зміни, що очікують споживача за новим Законом України «Про житлово-комунальні послуги».

Нещодавно в силу вступив новий закон щодо регулювання надання та споживання житлово-комунальних послуг. Безліч нововведень та варіантів моделей договірних відносин, що запрацювали, мають ліквідувати наявну монополію та створити прогресивну ринкову модель відносин ЖКГ.

Про трансформацію та деталі нововведень розповість експертка Громадянської мережі ОПОРА та Реанімаційного Пакету Реформ Тетяна Бойко.

Учасники семінару обговорять колективні та індивідуальні моделі договорів між виконавцями та споживачами житлово-комунальних послуг, зміни для ОСББ, правила розрахунку суми абонентської плати, механізми нарахування пені,  а також питання щодо встановлення загальнобудинкових лічильників.

Для участі обов’язковою є реєстрація за посиланням.

Дедлайн реєстрації: 2 червня.

Харчування і компенсація проїзду для учасників з інших населених пунктів Харківської області забезпечується організаторами. Усі деталі та програму семінару отримають зареєстровані учасники.

Семінар організовано в рамках проекту “РПР та місцеві коаліції: синергія співпраці”, що виконується Інститутом громадянського суспільства спільно з коаліцією Реанімаційний Пакет Реформ (РПР) в рамках Програми сприяння громадській активності “Долучайся!”, що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні.

Контакти

  • https://rpr.org.ua/announcements/vazhlyve-pro-nadannya-ta-spozhyvannya-zhytlovo-komunalnyh-posluh/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.