bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на участь в Літньому інституті інклюзивної освіти в Україні 2019
21.05.2019

За підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні та RELO 12-14 червня в Києві відбудеться «Літній інститут інклюзивної освіти в Україні»

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги»

Проект «Літній інститут інклюзивної освіти в Україні» відбудеться в рамках продовження підтримки RELO-Київ нової шкільної реформи Міністерства освіти та науки Україні, яка була розпочата у вересні 2018 року і націлена на зміну програми навчання в середній школі, з включенням до неї інклюзивної освіти, критичного мислення,диференціації, управління поведінкою та інтегрованих уроків.

Учасники проекту «Літній інститут інклюзивної освіти в Україні» зможуть взяти участь у 3-х денному семінарі, який відбудеться в Києві 12-14 червня 2019 року в Прем’єр готелі «Русь». В ході 18 годинного семінару, який буде проводити провідний американський фахівець, 30 викладачів англійської мови середніх шкіл України, зможуть отримати нові практичні навички щодо впровадження успішних інклюзивних практик, апробованих в США, в свою навчальну діяльність.

Учасникам семінару будуть компенсовані витрати на проїзд, проживання та харчування. До участі в проекті запрошуються виключно викладачі англійської мови в СЗШ. Пріоритет при відборі буде наданий кандидатам, які представляють СШЗ, які вже приймають участь в імплементації інклюзивної шкільної реформи.

Щоб взяти участь у конкурсі та стати учасником проекту, заповніть анкету за посиланням http://bit.do/eSRzq не пізніше ніж 31 травня 2019 року. Результати конкурсу буде оголошено не пізніше 3 червня 2019 року. Якщо у вас виникли будь-які питання щодо проекту, пишіть на [email protected].

Будемо дуже вдячні за поширення даної інформації!

Проект «Літній інститут інклюзивної освіти в Україні» реалізується Регіональним офісом з питань викладання англійської мови (RELO) та відділом преси, освіти та культури посольства США в Україні (Київ). В Україні проект виконує громадська організація “Український центр громадських ініціатив “Світло” (www.gosvitlo.org.ua).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.