bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інтенсив «Дипломатія та лідерство»
21.05.2019

Дводенний інтенсив «Дипломатія та лідерство» підвищить знання та навички для осіб, котрі працюють чи навчаються в галузі міжнародного бізнесу, державного управління та громадських організацій

Інтенсив розрахований на студентів міжнародних відносин та спеціалістів середньої ланки з сфери міжнародного бізнесу, державного управління та громадських організацій, які бажають підвищити свої знання та навички, необхідних для успішного кар’єрного росту.

Інтенсив базується на досвіді спілкування та роботи з студентами та спеціалістами, які, на жаль, в рамках існуючої формальної освіти, не здобувають необхідних практичних навичок, або ж не мають можливості ефективно застосовувати здобуті знання у контексті своєї майбутньої роботи, а також не пристосовані до викликів дипломатії, міжнародного бізнесу та роботи в міжнародних організаціях.

Під час інтенсиву “Дипломатія та лідерство” наголос буде зроблений на наступних важливих аспектах розвитку: лідерство, дипломатичний протокл та етикет, ораторські здібності, ефективна комунікація.

ПРО НАС

ГО “Інститут Суспільних Ініціатив” має за плечима 6-річний досвід реалізації освітніх програм для студентів міжнародників та спеціалістів, зокрема в рамках проведення більше ніж 30 симуляційних ігор (Модель ООН, Модель НАТО, Модель РЄ), проведенні спеціалізованих навчань, взаємодії з численними представництвами іноземних країн в Україні та міжнародними організаціями.

УМОВИ УЧАСТІ

Для того щоб отримати право взяти участь в програмі Ви повинні:

  • Бути студентом міжнародних відносин або спеціалістом середньої ланки з сфери міжнародного бізнесу, державного управління та громадських організацій
  • Пройти реєстрацію та описати свій досвід та потребу у розвитку
  • Оплатити реєстраційний внесок 

Контакти:

http://bit.ly/2YIEm6d

[email protected]

+380631508116

 

Контакти

  • +380631508116
  • Інститут суспільних ініціатив

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.