bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Семінар «Введення в НАССР»
20.05.2019

ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» запрошує Вас прийняти участь у семінарі «Введення в НАССР», який відбудеться 23 травня о 10-00 в Конференц-залі приміщенні Департаменту АПК Харківської ОДА за адресою м. Харків, Держпром, 7-й під’їзд, 4

Організатори:

Харківська обласна громадська організація «Асоціація приватних роботодавців». Департамент агропромислового розвитку ХОДА.

Партнер: Науково-виробниче підприємство «АТЛАНТІС ХІМ».

В Україні передбачається впровадження європейської моделі системи забезпечення безпечності та якості харчових продуктів, заснованої на принципах HACCP. 

НАССР - це перший міжнародний стандарт (FSSC 22000 і ISO 22000), на підставі якого можна впровадити і сертифікувати систему менеджменту безпеки харчової продукції. 

Головна ідея НАССР - контроль ризиків, сконцентрувати увагу на тих етапах процесів і умов виробництва, які є критичними для безпеки харчових продуктів і гарантії того, що їх продукція не завдасть шкоди споживачеві. 

Кінцевий термін впровадження системи – 20.09.2019. для всіх операторів ринку обігу харчових продуктів (вирощування, переробка, транспортування і реалізація), в тому числи малих потужностей.Контролюючий орган в Україні «Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту спожівачів» (Держпродспоживслужба) проводить нагляд, щодо дотримання вимог нового законодавства та визначає міру покарання і розмір стягнення.

Ми хочемо допомогти Вам і запланували відмінний навчальний захід, який допоможе розібратися з тонкощами системи HACCP та отримати відповіді на Ваші запитання. 

Спікер: Іван Волос 

Ведучий аудитор Системи менеджменту харчової безпеки за міжнародним стандартом FSSC 22000 і стандартам HACCP. 

Теми: «Введення в НАССР». Основні принципи HACCP. Законодавча база України з харчової безпеки. Види небезпечних факторів. Базові програми. Приклади критичних контрольних точок для агропромислового комплексу. Вимоги по санітарній обробці та особистої гігієни. 

Спікер: Вікторія Облак. 

Спеціаліст з розробки та впровадження Системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості. 

Теми: Огляд нового законодавства. Безпека кормів. Періодичність та умови проведення перевірок. Вимоги до програм - передумов для сільського господарства. Вимоги до планування. Зберігання. Товарне сусідство. Система простежуваності. Маркування. Приклади документації системи НАССР. 

Також запрошені: представники Метрології, Агентства з сертифікації та фахівці Держпродспоживслужби. 

Вхід вільний, але реєстрація обов'язкова:

https://forms.gle/HpHfgQAE8Mz7u4Pe9

Коли: 23 травня 2019 р.

Час: 10:00-14:00

Реєстрація з 9:45

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Цей семінар був підготовлений ХОГО «Асоціація приватних роботодавців» за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту проекту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства. Окремі думки, висловлені в матеріалах або озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

========================

16 квітня відбувся перший семінар, який зібрав майже 100 учасників, що представляли ресторани, кафе та інші заклади харчування. 

* - HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) — аналіз ризиків та критичних контрольних точок. 

 

Тел. (099)561-92-87, (068)795-70-65

 

Контакти

  • (099)561-92-87

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.