bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Урбаністика в Україні потребує професіоналів: набір на навчальну програму
17.05.2019

Вже тиждень львівська команда навчального курсу з міського розвитку City Makers’ Course Lviv збирають заявки з усіх міст України на навчання в рамках другого набору.

Більше можливостей для навчання та розвитку у розділі «Тренінги» 

Львівський курс міських творців - це спільна навчальна програма у сфері міського розвитку, Технічного університету Коттбус-Зенфтенберг (Німеччина), НУО “Stadtagenten” (Німеччина), Національного університету “Львівська політехніка” (Україна) та Інституту міста (Україна).

Програма фінансується Міністерством закордонних справ Німеччини, вартість програми становить 70 тис євро, з них 2 800 євро - це внесок учасників (140 євро з учасника).

У вартість курсу входить:

  • організація та проведення навчальних модулів (7 модулів по 5-6 днів кожен) за участю експертів з України, Німеччини та Франції;

  • українсько-німецький переклад протягом усіх модулів та під час навчального візиту до німеччини та Франції;

  • організація навчального візиту (проживання, харчування, добові, квитки та логістика) у Німеччину та Францію у лютому 2020 року.

Навчальний курс має на меті створити міждисциплінарну комунікаційну мережу, налагодити професійне спілкування між усіма суб’єктами містопланування.

Програма навчального курсу була розроблена командою українських та міжнародних експертів, навчання стартує з червня 2019 року. Можна вільно ознайомитися https://cutt.ly/Syxrg8 зі списком викладачів та залучених експертів на курсі 2019-2020рр.

Що отримають учасники навчального курсу?

  • якісний нетворкінг за участі міжнародних експертів і комплексні знання про те як функціонує місто,

  • особливості стратегічног опланування та Інтегрованого розвитку міст

  • методи та інструменти роботи з мешканцями

  • теорії та практики сучасного містопланування

  • сучасні smart рішення для міст

Кожен учасник/учасниця курсу будуть знати як обрати, створити та впровадити ті чи інші рішення для розвитку міста.

Максим Терлецький, куратор першого навчального курсу з міського розвитку

Ми не втомлюємося акцентувати увагу на тому, що створення і запуск навчального курсу “міських творців” у Львові — це своєрідна реакція на недостатню кількість професіоналів у галузі сучасного міського планування, урбаністики в Україні. Щомісячні модулі тривалістю 5-6 днів дають можливість якісно підвищити свої навики у сфері урбаністики через навчання у провідних спеціалістів та науковців європейських країн. Працюючи над реальними кейсами у Львові, ми хочемо щоб учасники розуміли реалні виклики українських міст. Для закріплення навиків, в рамках курсу також буде організований навчальний візит у різні міста західної Німеччини та у місто Страсбург, де буде можливість зустрітися та поспілкуватися із місцевими містопланувальниками та урбаністами, оглянути проекти міського розвитку.

Читайте більше про вимоги та зміст сформованої Програми курсу за посиланням. До 3 червня кожен охочий має змогу подати своє резюме та портфоліо на пошту [email protected]

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.