bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Арт-майстерня «Пульс міста» (Одеса)
13.05.2019

Оголошується додатковий набір групи до Арт-майстерні «Пульс міста» - соціально-творчого проекту для містян Одеси. Заявки приймаються до 17 травня включно.

Для кого ця Арт-майстерня?

Ми чекаємо одеситів, зацікавлених у тому, щоб жити у комфортному безпечному місті, у якому взаємоповага та людяність є соціальними нормами, а люди готові спілкуватися і поважають цінності та враховують потреби один одного. 

Ми запрошуємо до участі представників та представниць різних соціальних груп (містян та переселенців, громадян різних національностей та культур, незалежно від гендеру, сексуальної орієнтації), людей з інвалідністю, громадських активістів й активісток, митців та мисткинь, небайдужих до свого міста людей, що мешкають в Одесі.

Що ми будемо робити?

Протягом року (травень 2019 - травень 2020) ми будемо вчитися помічати норми спілкування, стереотипи, упереджене ставлення один до одного, які заважають будувати довірливі стосунки між людьми та співпрацювати. Ми будемо шукати альтернативи культурі агресії під час конфліктних ситуацій, знаходити спільне з тими, хто відрізняється від нас, бачити користь та красу у різноманітті людей, які живуть у нашому місті.

Будемо вчитися бачити стандарти поведінки, свої автоматичні дії, які ми робимо щодня, навіть не помічаючи цього. Будемо думати та рефлексувати, чим живе місто, в якому ми будуємо наше життя, який воно має пульс, чим воно дихає і чим дихаємо ми разом із ним. Пульс нашого міста, яким він є? Про що намагається сказати нам наше місто та чи ми чуємо його? Чи чуємо ми один одного? 
Спробуємо усвідомити наш внесок у покращення мікроклімату спілкування в Одесі.

Як саме ми це робитимемо?

За допомогою творчих методик - сучасних театральних напрямів та соціального мистецтва - ми будемо ділитися історіями з нашого повсякденного життя - ставленням, думками, почуттями, ситуаціями, що є важливими для нас.
ВАЖЛИВО: Для участі в Майстерні наявність акторського досвіду не є обов’язковою!

А все ж таки, як саме ми це робитимемо?

Методи роботи Арт-майстерні: 

  • Плейбек-театр
  • Елементи театру пригноблених та документального театру
  • Вправи на імпровізацію та акторські навички
  • Соціальне мистецтво

Уточніть розклад Арт-Майстерні? Уточнюємо:

  • 31 травня - 02 червня - 1й тренінговий модуль
  • 05 - 07 липня - 2й тренінговий модуль, вистава
  • 16 - 18 серпня - 3й тренінговий модуль, вистава
  • 27 - 29 вересня - 4й тренінговий модуль, вистава
  • 15 - 17 листопада - 5й тренінговий модуль, вистава
  • 13 - 15 грудня - 6й тренінговий модуль, вистава

Важливо: Між тренінговими модулями передбачаються регулярні репетиційні зустрічі групи.

Майстерню проводить Наталія Вайнілович - практкиня сучасного театру, яка працює з громадами та соціальними темами через історії з життя людей (плейбек-театр, театр пригноблених), авторка програм з акторської імпровізації, тренінгів з дослідження прав людини, екології, інклюзії через ГО “Інклюзивне театральне об’єднання ”АРТ-Плейбек”.

Проект “Арт-майстерня “Пульс міста” співфінансується Форумом громадянської служби миру (Forum Civil Peace Service - Ukraine) та спільно впроваджується ГО “Інклюзивне театральне об’єднання “АРТ-Плейбек”, Програмним офісом Форуму громадянської служби миру та Благодійним фондом “Карітас УГКЦ Одеса”.

Умови участі:
Участь в Майстерні є безкоштовною.
Кількість місць обмежена - очікуємо до 20-ти учасників\ць.
Щоби взяти участь, просимо заповнити онлайнову форму реєстрації https://u.to/JNQ_FQ.

Заявки приймаються до 17 травня. Дочекайтесь результату!

Організатори беруть на себе відповідальність сформувати максимально різноманітну групу. До 24 травня ми повідомимо вам електронною поштою про результати відбору.

Зверніть увагу: участь у Арт-майстерні передбачає вашу обов’язкову присутність щонайменше у 80% навчальної програмита міжмодульних репетицій! Це є обов’язковою умовою для участі у проекті.

Організатори забезпечують учасників\ць Арт-майстерні обідами та кава-брейками протягом всіх тренінгових модулів. Решта витрат учасники\ці Арт-майстерні беруть на себе.

Якщо у вас є питання, просимо контактувати з організаторами: - [email protected], будь ласка, зазначте у темі листа “Питання про Арт-майстерню “Пульс міста”.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.