bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг для тренерів «Соціально-економічні права жінок»
06.05.2019

Запорізький обласний благодійний фонд «Посмішка дитини» запрошує жінок з активною життевою позицією із Запорізької області на тренінг. Перевага надається жінкам, які проживають в наступних громадах: Гуляйполе, Приморськ, Бердянськ, Оріхів та Пологи.

Більше можливостей для отримання фінансування у розділі «Гранти»

Запорізький обласний благодійний фонд «Посмішка дитини» в рамках проекту «Підвищення рівня участі жінок у прийнятті рішень», який частково, або повністю фінансується Швецією та «Квіна тіль Квінна» запрошує жінок з активною життевою позицією із Запорізької області на тренінг. 

Метою є навчання особливостям проведення тренінгів/інформаційних зустрічей з теми захисту соціально-економічних прав жінок та гендерної рівності. 
Що надасть змогу підвищити обізнанність населення, активізувати потенціал жінок для долучення їх у процеси прийняття рішень на місцевому рівні.

Головна умова участі в тренінгу - мати можливість провести 2 інформативні зустрічі для жінок у своїй громаді, відповідно до отриманих знань, з використанням матеріалів отриманих під час участі в тренінгу. 

Участь безкоштовна.

Дати проведення: з 16 по 17 травня 2019 року у м. Запоріжжя.

ОРГАНІЗАТОРИ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬ:
- Харчування, проживання, навчальні матеріали, консультації фахівців.
- Сертифікат участі у тренінгу.
Увага! витрати на транспорт не відшкодовуються.

Остання дата заповнення реєстраційної форми - 11 травня 2019.
РЕЄСТРАЦІЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ.

Якщо у вас виникли питання, звертайтеся до нас на електрону адресу: [email protected], в темі листа будь-ласка зазначте «Тренінг для тренерів».
___________________________________________________

Тренінг для тренерів «Соціально-економічні права жінок та гендерна рівність» організовано ЗОБФ «Посмішка дитини» в рамках проекту «Підвищення рівня участі жінок у прийнятті рішень», який частково, або повністю фінансується Швецією та Квіна тіль Квінна. Швеція та Квінна тіль Квінна не обов’язково погоджуються з викладеними думками.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.