bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Продовжується конкурс на участь у семінарі
14.01.2010

Інформаційно-просвітницький центр «Боразан» продовжує конкурс серед представників раніше депортованих народів Криму на участь у семінарі по тематиці «Методи участі національних меншин та корінних народів у керуванні місцевими громадами».

Для участі у конкурсі потрібно до 22 січня 2010 на адресу [email protected] у довільній формі направити до оргкомітету своє резюме та есе по темі семінару. Кращі есе будуть опубліковані у книжці, що також буде надрукована у рамках проекту. Організатори семінару забезпечують проведення заходу, інформаційні матеріали, кофе-брейк, створення команди по громадському лобіюванню процесів залучення національних меншин та корінних народів до процесів прийняття рішень та керуванні місцевими громадами, подальше навчання до рівня громадського огєнайзера.
Вже надішли заявки від активних представників цільової групи.

Наприклад, член ГО «Дойч-клуб» Олександр Акінін закликав не тільки кримських татар, але й представників інших раніше депортованих народів активніше залучитися до роботи проекту.

Заходи проводяться громадською організацією ІПЦ «Боразан» виконуючи проект за підтримки Канадського фонду місцевих ініціатив.

Довідка

Частка депортованих громадян у складі населення Автономної Республіки Крим (без м. Севастополя) на сьогодні сягає понад 13 %. У Бахчисараї, Білогірському, Кіровському, Первомайському, Совєтському районах вона складає від 24 до 34 %. Найменше репатріантів проживає в Ялті, Алушті, у Феодосії та Керчі – де їх питома вага складає 1-7 %. На сьогодні в Криму сформувалося близько 300 селищ і масивів компактного проживання репатріантів, в т.ч. 6 вірменських, грецьких, болгарських і німецьких.  

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.