bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Вебінар «Енергетична політика ЄС: уроки для України»
22.04.2019

23 квітня 2019 р. проект «Громадська синергія» запрошує вас на вебінар «Енергетична політика ЄС: уроки для України».

Спільна політика ЄС в енергетичній сфері є основою розвитку сучасної промислової моделі Співтовариства. Вона забезпечує ефективне функціонування спільного енергетичного ринку ЄС, безпеку постачань енергоносіїв до Євросоюзу, сприяє зростанню енергоефективності та розвитку нових і відновлюваних форм енергії. Відповідно до Угоди про асоціацію, Україна взяла на себе зобов’язання з імплементації Третього енергетичного пакету ЄС, який має зробити наші газові та енергетичні ринки більш відкритими. Основною метою цих змін є інтеграція України до європейських енергетичних ринків та перехід національної енергосистеми на низьковуглецевий шлях розвитку, який при цьому забезпечить доступність енергії для кінцевого споживача та високу надійність енергопостачання. Детальніше про все це ви зможете дізнатись на вебінарі «Енергетична політика ЄС: уроки для України», який проводить проект «Громадська синергія».
 
Коли? 23 квітня 2019 (11:00 – 12:30)
 
Теми, які будуть розглядатися на вебінарі:

  1. Історія формування енергетичної політики ЄС,
  2. Ключові пакети енергетичного законодавства ЄС та їх вплив на енергетичні ринки,
  3. Відносини між Україною та ЄС у сфері енергетики,
  4. Новітні виклики для енергетичного ринку України.

Для кого?  Для громадських активістів, представників громадських об’єднань, державних службовців, працівників аналітичних центрів, енергетичних підприємств, студентів, викладачів, дослідників євроінтеграційних процесів.
 
Де? Онлайн, реєстрація за посиланням: 
https://etutorium.com/auth/register.html?token=bb169b9b5be5a11a0c970d415be5a11a0c96cd2a
 
Якщо після реєстрації вам не надійшов лист на пошту з посиланням на вебінар, то, будь ласка, перевірте папку «Спам».
 
Спікер вебінару: Дмитро Науменко, старший аналітик громадської організації «Український центр європейської політики». Спеціалізується на питаннях євроінтеграції, енергетичної політики та фінансового сектору.  Дмитро має багатий досвід роботи в аналітичних центрах, таких як Інститут економічних досліджень та політичних консультацій (Київ) та Bruegel (Брюссель), а також працював фінансовим аналітиком в компанії з управління активами КІНТО (Київ). Отримав ступінь магістра з фінансів у Київському національному економічному університеті.
 
Запрошуємо до реєстрації та чекаємо вас на вебінарі!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.