bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ГУРТ запрошує взяти участь у вебінарі «SMM для ОГС»
15.04.2019

Ресурсний центр ГУРТ запрошує менеджерів українських неурядових організацій взяти участь у вебінарі «SMM для ОГС», що відбудеться у четвер, 25 квітня 2019 року. Реєстрація за посиланням.

Під час онлайн-зустрічі ви дізнаєтеся про види контенту для соціальних мереж, основні метрики, особливості найпопулярніших платформ, секрети успішного контент-плану та способи підготовки якісного контенту у стислі строки. Програма вебінару розрахована на базовий та середній рівень підготовки слухачів.

Спікерка: менеджерка програмного напряму Ресурсного центру ГУРТ Катерина Полякова. 4,5 роки очолює редакцію порталу ГУРТ, що є найбільшою інформаційно-комунікаційною платформою для лідерів організацій громадянського суспільства в Україні та об’єднує 60 000 зареєстрованих користувачів, 29 000 підписників Facebook-сторінки та 5 000 фолловерів у Twitter. Катерина має 8-річний досвід роботи в журналістиці, стратегічних комунікаціях та медіа-освіті. Крім України, також мала довготривалі контракти в Індонезії та Німеччині. Провела понад 30 вебінарів із суспільної журналістики, SMM для неприбуткових організацій, медіаграмотності та медіа-безпеки.

Дата: 25 квітня 2019 року

Час: 16:00-17:30 (тривалість – 1 год 30 хв)

Реєстрація за посиланням

Зверніть увагу! Підключитися до вебінару необхідно о 15:55 (за 5 хвилин до початку). Підтвердження реєстрації та інструкції з налаштування комп'ютерного обладнання організатори надішлють зареєстрованим учасникам на вказану електронну адресу.

Вебінар «SMM для ОГС» відбуватиметься в рамках спільного проекту «Побудова Національної мережі ОГС України 2», що виконується Ресурсним центром ГУРТ у співпраці з Мережею ОГС Естонії (NENO) за підтримки Міністерства закордонних справ Естонії.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.