bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурсний набір для ОТГ, що прагнуть поліпшити бізнес-клімат у громаді
09.04.2019

Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) оголошує конкурсний відбір ОТГ Дніпропетровської, Запорізької, Харківської, Кіровоградської, Херсонської та Полтавської областей для надання їм експертної підтримки у створенні в громаді сприятливого бізнес-середовища для розвитку підприємництва, залучення інвестицій, поліпшення економічної ситуації в громаді.

Проект передбачає дводенний тренінг у м. Дніпро у період з 22 квітня - 8 травня (за винятком вихідних та святкових днів) за участю до 2 представників ОТГ, відповідальних за регуляторну політику й зв’язки з громадськістю. За результатами тренінгу  п’яти відібраним громадам буде надано подальшу експертну допомогу у створенні/зміні правового, зокрема регуляторного та податкового, підґрунтя, а також вжитті інших заходів для покращення місцевого бізнес-клімату.

Пріоритет у процесі відбору буде надаватися ОТГ, у яких:

-          діють дорадчо-консультативні органи;

-          є об’єднання підприємців;

-          є ухвалений Порядок проведення консультацій з громадськістю                 або які працюють над проектом такого документа;

-          потребують менторської підтримки для покращення бізнес-клімату             в громаді.

Для участі у конкурсному відборі уповноважені представники ОТГ згаданих областей мають до 17 квітня 2019 року до 23.00 заповнити в он-лайн режимі заявку (перейти за цим посиланням на форму заявки). Заявки, надіслані пізніше вказаного терміну, не розглядатимуться.

Результати відбору переможцям повідомлять до 19 квітня 2019 року включно. Організатори залишають за собою право не пояснювати причин відмови. 

СІРЕ покриває витрати учасників тренінгу на проїзд, а також забезпечує харчування та проживання. 

Додаткову інформацію щодо участі у конкурсному відборі можна отримати у Жугай Наталії, написавши на пошту [email protected], або за телефоном: +38 067 323 71 25.

Довідка

 Центр міжнародного приватного підприємництва (CIPE) зміцнює демократію в усьому світі шляхом розвитку приватного підприємництва та ринкових реформ. CIPE — один з чотирьох головних інститутів Національного фонду розвитку демократії (NED, США) і некомерційний філіал Торгової палати США. Понад 25 років CIPE працює з лідерами ділового співтовариства, політиками і журналістами, створюючи інститути громадянського суспільства, життєво необхідні для існування демократичного суспільства.

З 1992 року CIPE активно співпрацює в Україні з цілою низкою партнерів, серед яких: органи законодавчої, виконавчої влади та місцевого самоврядування, аналітичні центри, торгово-промислові палати, бізнес-об’єднання та інші громадські організації. Це співробітництво має на меті покращення бізнес-середовища, зокрема, шляхом зменшення регуляторного тиску, протидії корупції, посилення інституційної спроможності бізнес-об’єднань. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.