bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Інформаційна зустріч з реформи початкової мистецької освіти
08.04.2019

Зустріч орієнтована на представників об’єднаних територіальних громад (ОТГ) Полтавської області, в яких відбувся/триває процес передачі мистецької школи з районного рівня до ОТГ або планується створення нової мистецької школи. 
 
До участі запрошуються керівники мистецьких шкіл, або представники відділів/секторів, які курують питання культури/освіти в громадах Полтавської області.

Спікери зустрічі:
Тетяна Колос, генеральний директор Директорату мистецької освіти Міністерства культури України.
Ірина Каць, начальник відділу регіональної політики та координації реформ у сфері культури Українського центру культурних досліджень, регіональний представник у Полтавській, Харківській, Кіровоградській та Черкаській областях.
Олена Пред (Olena Pred), директор Перещепинської школи мистецтв, викладач-методист вищої категорії, член Робочої групи «Початкова мистецька освіта» Ради з питань культурно-мистецької освіти Міністерства культури України, член координаційної ради ГО «Всеукраїнська Асоціація закладів мистецької освіти».

Під час зустрічі будуть висвітлюватися питання:
- Реформа децентралізації у сфері культури: актуальні питання, перспективи.
- Нова нормативно-правова база початкової мистецької освіти в Україні. ЗУ «Про освіту». Концепція сучасної мистецької школи. Положення про мистецьку школу. Положення про атестацію педагогічних працівників закладів (установ) освіти у сфері культури. Примірні штатні нормативи мистецьких шкіл, тощо.
- Показники якості мистецької школи. Про підвищення кваліфікації педагогічних працівників мистецьких шкіл. Нові освітні програми. Нова форма звітності 1-МШ (річна).
- Стратегія розвитку школи в умовах децентралізації на прикладі Перещепинської школи мистецтв. Трансформація районної школи у мистецьку школу ОТГ. Ризики та перспективи процесу.
- Презентація ГО «Всеукраїнська асоціація закладів мистецької освіти».

Реєстрація на зустріч обов’язкова та відкрита до 14 квітня 21:00 години за посиланням: https://cutt.ly/vwT1hz

Всі учасники отримають підтвердження участі 15 квітня до 10:00 на вказану в реєстраційній формі електронну адресу.

Участь у заході безкоштовна, відрядження за рахунок відряджаючої сторони.

Зустріч організовує ГО “Культурний Діалог” у партнерстві з Українським центром культурних досліджень, Департаментом культури і туризму Полтавської ОДА, Відділом культури і туризму Кременчуцької міської ради.

 

Контакти

  • Контактна особа: Ірина Каць
  •  +380681646362.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.