bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на навчальну програму «Good Governance»
26.03.2019

Школа публічного управління УКУ розпочинає набір учасників на програму інноваційного підходу до державного управління «Good Governance»!

Метою навчання є посилення знань з ключових напрямів нової моделі державного управління “good governance” та здобуття учасниками навчання інструментарію творення якісних змін в нашій державі.

3-х модульна навчальна програма орієнтована на представників місцевого самоврядування, органів виконавчої влади та громадських активістів, представників бізнесу, залучених у сектор Government Relations.

У фокусі програми: прозорість та підзвітність органів влади, публічно-приватний діалог, антикорупційна діяльність, регуляторна політика, перешкоди на шляху реформ.

На програмі викладатимуть відомі експерти-практики: Андрій Паляниця, Ярослав Грицак, Євген Глібовицький, Ярослав Юрчишин, Валерій Пекар, Гліб Каневський, Юрій Бугай та інші.

Розклад модулів: 1-3 квітня, 17-19 квітня, 6-8 травня 2019 р.
Львів, вул. Стрийська 29, Центр Шептицього, УКУ

Повна вартість участі у навчальній програмі складає - 16 000 грн. Завдяки щедрій підтримці групи бостонських друзів Українського католицького університету учасники програми можуть претендувати на 50% грант на навчання для 15 осіб з оплатою в розмірі 8 000 грн.
Реєстрація на програму: https://bit.ly/2E8lbtS

Прийом заявок триває до 29 БЕРЕЗНЯ!

Контактна особа: [email protected]

Контакти

  • Maria Gonska

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.