bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Як ефективно спланувати та провести діалог» (Київ)
20.03.2019

Координатор проектів ОБСЄ в Україні оголошує прийом заявок від усіх зацікавлених і вмотивованих кандидатів з різних сфер діяльності на участь в очному тренінгу «Як ефективно спланувати та провести діалог». Захід відбудеться 10 – 12 квітня 2019 року в м. Києві.

Організація та проведення діалогу потребує глибокого розуміння місцевих реалій, а також уміння вести ефективну комунікацію зі сторонами діалогу. Координатор проектів ОБСЄ в Україні підтримує розвиток української спільноти фахівців у сфері діалогу і пропонує усім охочим взяти участь в очному тренінгу «Як ефективно спланувати та провести діалог», що є продовженням однойменного онлайн-курсу (https://courses.prometheus.org.ua/courses/OSCE/DIAL101/2017_T1/about).

Під час заходу Ви отримаєте:

  • практичні навички для управління конфліктною ситуацією;
  • комунікативні техніки для налагодження порозуміння;
  • навички підготовки і проведення діалогу.

Сертифікати будуть вручені учасникам за умови відвідання ними 90% тренінгу.

Відбір учасників

Відбір учасників має на меті залучити представників різних сфер діяльності, які мають:

  • сертифікат про завершення онлайн-курсу «Як ефективно спланувати та провести діалог» Координатора проектів ОБСЄ в Україні (https://courses.prometheus.org.ua/courses/OSCE/DIAL101/2017_T1/about);
  • твердий намір практикувати набуті знання і навички для впровадження діалогу та діалогових підходів задля врегулювання, попередження конфліктів та проблем в місцевих громадах і Україні в цілому.

ОБСЄ прагне досягти збалансованого залучення жінок і чоловіків з різних регіонів України незалежно від їхньої релігійної, етнічної та соціальної належності.

Витрати, пов’язані з участю

Учасникам з інших міст будуть відшкодовані витрати на проїзд до та з міста Києва в межах тарифу «купе», «Інтерсіті 2 клас» або тарифу на автобусне перевезення. Проживання та харчування учасників забезпечують організатори тренінгу.

Як подати заявку

Якщо Ви бажаєте взяти участь у тренінгу, заповніть заявку за цим посиланням: https://goo.gl/forms/VSPnrHvMa7Xhedxn2. Кінцевий термін подання заявок: 28 березня 2019 року. Звертаємо Вашу увагу на те, що тільки відібраних кандидатів буде повідомлено про результати розгляду заявок до 30 березня 2019 року.

Контактна інформація У разі виникнення запитань просимо звертатися до Роксолани Мельник, старшої асистентки проекту «Діалог заради реформ і суспільного єднання в Україні» Координатора проектів ОБСЄ в Україні, за е-адресою: [email protected].

Ініціатива реалізується у рамках проекту «Діалог заради реформ і суспільного єднання в Україні» за фінансової підтримки Уряду Болгарії, Міністерства міжнародних справ Канади, Уряду Литви, Ліхтенштейна, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Сполучених Штатів Америки, Японії.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.