bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Стартував новий онлайн-курс «Фінансовий менеджмент у грантових програмах»
18.03.2019

Якщо ви давно ставите собі такі питання: Що таке фінансовий менеджмент? Що потрібно знати для бюджетування проекту? Як правильно здавати звітність? В 4-х коротких відео-лекціях відповіді на всі ці питання.

На Європейському Просторі стартувава новий онлайн-курс «Фінансовий менеджмент у грантових програмах» (https://euprostir.org.ua/courses/135906).

Автор курсу — Олександр Короб, тренер з фінансового менеджменту Проекту ЄС для розвитку громадянського суспільства в Україні. Олександр має понад 10 років досвіду проектного менеджменту, 5 з яких — у проектах, що фінансуються Європейським Союзом та Світовим Банком (PPRD East, RMID IIEaPTC).   

Курс «Фінансовий менеджмент у грантових програмах» (https://euprostir.org.ua/courses/135906)складається з 4-х лекцій, які ви можете переглянути на відео, а також прослухати як подкаст. І дізнатися, чому успіх будь-якого проекту напряму залежить від правильного фінансового менеджменту.

По завершенню курсу ви зможете отримати сертифікат в електронному вигляді, пройшовши невеличкий тест. До курсу додаються корисні матеріали та toolkit. 

Проходьте навчання, отримуйте сертифікат та не забудьте поділитися з друзями/колегами.

Контакти

  • https://euprostir.org.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.