bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мистецький простір АКТ оголошує набір на літню резиденцію для митців
12.03.2019

Мистецький простір АКТ  запрошує художниць та художників взяти участь у літній резиденції, результатом якої стане вереснева виставка під кураторством команди простору.

Резиденція АКTу – це альтернативна освітня програма для митців, які незалежно від свого віку знаходяться на старті професійного шляху. В її основі – теоретична платформа, спрямована на формування критичного мислення та аналітичного підходу у роботі з сучасним мистецтвом, практичні заняття (з сучасних технік роботи з графікою, фотографією, архівами тощо), актуальні часові навички та майстер-класи від провідних українських художників. 

Окрім роботи над майбутньою виставкою, учасники зможуть займатись своїми звичними художніми практиками та роботою над іншими проектами. Протягом резиденції планується проведення лекцій, майстер-класів, дискусій, занять з практиками та теоретиками сучасного мистецтва, обговорення робіт та проектів із залученням сторонніх експертів.


Тривалість резиденції: з 8 травня по 15 вересня.

Умови: участь в резиденції безкоштовна. Проживання в Києві не надається. АКТ забезпечує продакшн фінальної виставки, а також безкоштовний вхід на всі події простору. Обов’язковою умовою участі в резиденції є постійна робота в майстерні (з огляду на графік роботи простору).

Дедлайн подачі заявок: 5 квітня. 

Оголошення результатів: 15 квітня.

Аплікаційна форма: https://bitly.su/eWnU

Додаткові питання: [email protected]

За оновленнями слідкуйте на: 

https://www.facebook.com/AKTartspace/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.