bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінги з розвитку сільських організацій у Донецькій та Луганській областях
04.03.2019

Норвезька рада у справах біженців (NRC) розпочинає проект з розвитку потенціалу сільських організацій у Донецькій та Луганській областях. Дедлайн - 24 березня 2019 р.

Норвезька рада у справах біженців (NRC) за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Норвегії розпочинає проект з розвитку потенціалу сільських організацій у Бахмутському, Костянтинівському, Олександрівському, Покровському, Ясинуватському, Мар’їнському, Волноваському, Великоновосілківському районах Донецької області та Новоайдарському, Попаснянському, Станично-Луганському, Кремінському, Старобільському, Біловодському, Сватівському районах Луганської області.

Запрошуємо сільськогосподарські кооперативи, асоціації та незареєстровані ініціативні групи взяти участь у тренінгах, спрямованих на покращення внутрішньої взаємодії в організації, збільшення обсягів виробництва та підвищення якості товарів і послуг, а також допомогу в розробці стратегії розвитку організації.

Заявку на участь у тренінгах можуть подавати організації та об’єднання, які здійснюють діяльність у сільській місцевості за такими напрямками:

- сільськогосподарське виробництво;

- виготовлення етнічних виробів ручної роботи;

- сільський туризм;

- інші аналогічні сфери діяльності.

     У рамках проекту буде надано можливість відвідати організації в сусідніх областях, які є успішними прикладами кооперації. Організації зможуть взяти участь у конкурсі грошових грантів за умови офіційної реєстрації та наявності не менш ніж 6 членів організації.

Заявки для участі в тренінгах приймаються до 24 березня 2019 року до 24:00 години за посиланням: https://ee.humanitarianresponse.info/x/#2vzGzEYd

Більш детальну інформацію можна отримати за телефоном «гарячої» лінії NRC:

0 800 302 007

Контакти

  • Норвезька рада у справах біженців (NRC) [email protected] 0 800 302 007 https://www.facebook.com/ua.nrc.no/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.