bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Літній табір зі сталого розвитку для підлітків
30.01.2019

Організація «Вчителі за демократію і партнерство» спільно з німецькою організацією ChildFund Deutschland та за фінансової підтримки німецького фонду довкілля Deutsche Bundesstiftung Umwelt DBU розпочинає всеукраїнський освітній проект зі сталого розвитку для старшокласників «Make Your Future Self» (Збудуй своє майбутнє).

Хочете взяти участь у міжнародному літньому таборі зі сталого розвитку для підлітків? А втілити власний проект, що допоможе розв’язати проблему зі сміттям, енерго- чи водозбереженням, споживацькими звичками, захистом довкілля у вашому місті чи селі? Тоді приєднуйтесь до проекту для шкільної молоді “Збудуй своє майбутнє!”.

Якщо ваш навчальний заклад прагне позитивних змін, готовий до нових викликів і дійсно дбає про сталий розвиток й громадянську активність учнів – приєднуйтесь! Якщо у ваших учнів є ідея проекту, але бракує інструментів й підтримки для її реалізації, – приєднуйтесь!

Тривалість проекту – один рік (січень-грудень 2019). Для участі будуть відібрані 15 шкіл з усієї України

Щоб приєднатися до проекту, до 10 лютого 2019 включно заповніть реєстраційну форму за вказаним посиланням.  Результати відбору будуть оголошені 17 лютого.

Проект для старшокласників зі сталого розвитку "Збудуй своє майбутнє" 

ЯКІ МОЖЛИВОСТІ НАДАЄ ПРОЕКТ ДЛЯ УЧНІВ ТА УЧИТЕЛІВ?

■ 4 учні/учениці та один вчитель з кожної школи безоплатно візьмуть участь у 7-денному навчанні у Києві на практичних тренінгах зі сталого розвитку та соціального проектування, отримають навчально-методичні матеріали й консультування. Усі витрати (проїзд, проживанням, харчування) покривають організатори.

■ Шкільна команда проекту буде підготовлена до планування й успішної реалізації від А до Я власного соціального проекту зі сталого розвитку за підтримки експертів. Найкращі учнівські ідеї проектів будуть фінансово підтримані!

■ У серпні  учні, які добре володіють англійською, зможуть безоплатно взяти участь у 5-тиденному міжнародному освітньому таборі разом з молоддю з Польщі та Молдови.

■ Представники шкільних команд, які успішно реалізують власний проект, презентують його результати на Зеленому Ярмарку у Києві за участю успішних громадських та підприємницьких ініціатив України у сфері сталого розвитку. 

Для запитань і зв’язку:

☎ 063 523 07 48 Микита Андрєєв, менеджер проекту
☎ 095 534 09 81, 068 229 22 41 Олена Харченко, медіа-координаторка
✉ [email protected] (у темі листа вказуйте ‘Збудуй своє майбутнє’)

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.