bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Друга німецько-українська Мовна Майстерня
28.01.2019

Вже вдруге 20 молодих людей зберуться в одному селі на Закарпатті для того, щоб зануритись у спілкування німецькою та українською мовами, де в процесі мовних занять, воркшопів зі знімання відео, мандрівок та завдяки мовній дифузії вони покращуватимуть свої знання іноземної мови та досягнуть значного прогресу впродовж двох тижнів! Дедлайн - 10 лютого 2019 р.

Програму першої половини дня складатимуть інтерактивні мовні заняття в невеликих групах іноземною мовою, побудовані на основі ваших побажань під керівництвом професійних викладачів. У творчих майстернях впродовж другої половини дня ви будете розробляти та знімати короткі відео на тему мови, як приклад, щоб пояснити певні слова, виявити мовні плутанини або презентувати місцевий сільський паб. Результат проекту націлений на подолання мовного бар‘єру.

Програма також включає екскурсії, культурні вечори та можливість знайомства з селом. Громадське об’єднання GFPS e.V. вже тривалий час організовує проекти мовного обміну між Німеччиною, Польщею, Чехією та вже вдруге між Німеччиною та Україною. Проект відбувається у співпраці з молодіжною організацією YMCA з Нижнього Селища.

Локацією для проекту стане Нижнє Селище – місце насичене закарпатським колоритом де, завдяки активності місцевих жителів, відбувається дитячий театральний фестиваль, діє екоферма, працює сироварня та багато іншого. Заняття будуть проходити у модернізованому приміщенні будинку культури, а проживатимуть учасники та учасниці будуть у новому молодіжному хостелі неподалік.

Ми шукаємо 10 учасників та учасниць, які цікавляться німецькою мовою, ведуть культурну, громадську, або мистецьку діяльність, для яких неформальна освіта не є пустим словом і які володіють мовою на рівні А2-B1 та бажають її покращити.

Якщо проведення двох активних тижнів спілкуючись німецькою з носіями мови саме для тебе, тоді переходь за посиланням!

Витрати на житло та харчування покриваються за рахунок проекту.

Участь безкоштовна.

Витрати за проїзд не покриваються.

Для участі, будь ласка, заповніть анкету за посиланням: http://bit.ly/mova2019 Кінцева дата подачі для учасників та учасниць з України: 10.02.2019.

Ми чекаємо ваших запитань щодо мовного семінару! Зверніться до команди проекту: [email protected]

Проект реалізується об’єднанням GPFS e.V. у співпраці із організацією YMCA з Нижнього Селища та із програмою підтримки «Meet up! Німецько-українські зустрічі молоді» фонду «Пам‘ять, відповідальність та майбутнє» за фінансовоїпідтримки Міністерства закордонних справ Німеччини та Фонду Роберта Боша.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.