bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Резиденції культурної журналістики «Culture Mirrors»
28.01.2019

До 31 січня 2019 триває конкурс на участь у резиденціях культурної журналістики. До участі запрошуються автори, журналісти, оглядачі з України, що працюють із культурною, міжнародною та соціально-політичною тематикою.

Резиденції культурної журналістики «Culture Mirrors» – це можливість дослідити сферу культури й гуманітарної політики в чотирьох країнах (Німеччині, Польщі, Румунії та Україні) з різним рівнем економіки та проєвропейських устремлінь й проаналізувати політичні й соціальні контексти в серії журналістських матеріалів – репортажах, інтерв’ю, критичних оглядах.

Організаторами проекту є онлайн-журнал «Коридор» і CSM / Фундація Центр Сучасного Мистецтва у партнерстві з інституціями і виданнями n-ost (Берлін), Think Outside The Box (Бухарест) і Krytyka Polityczna (Варшава). 

До участі запрошуються автор(к)и, журналіст(к)и, оглядачі з України, що працюють із культурною, міжнародною та соціально-політичною тематикою й мають досвід роботи в медіа не менше трьох років. Подаючи заявку на участь у проекті, аплікант(к)и підтверджують можливість взяти участь у резиденції у визначені часові рамки й підготувати матеріал у співпраці з редакціями Korydor і локального партнера резиденції впродовж 30 днів після завершення резиденції. Організатори забезпечують витрати на подорож, що включають переліт, проживання (7 ночей), добові, трансфер і місцевий транспорт. Тривалість резиденції – 7 днів, резиденції можливі у період з 15 лютого по 15 травня, точні дати будуть визначені партнерами й фіналістами конкурсу.

Для участі в проекті надішліть до 31 січня 2019 на адресу [email protected] CV (включіть до CV посилання на 3 ваші найкращі матеріали) і мотиваційний лист з описом теми (чи тем), із якими ви готові працювати в контексті згаданих вище питань. Обґрунтуйте, чому саме ви маєте намір працювати з певною темою. Опишіть, як ви бачите програму свого тижневого перебування та з якими інституціями хотіли би співпрацювати для підготовки своїх матеріалів. У мотиваційному листі потрібно  вказати країни, обрані вами для резиденції, в порядку пріоритетності та бажані для вас дати поїздки (можливі кілька варіантів) у вказаний вище часовий проміжок. CV і мотиваційний лист мають бути англійською мовою. Детальніше про проект і умови участі.

Обов’язковою умовою участі є знання англійської мови або німецької/польської/румунської та наявність документів, що дають змогу відвідувати країни Європи в безвізовому режимі або наявність чинної візи в країну, до якої плануєте поїхати. Заявки приймаються тільки в електронному форматі до 18:00 31 січня 2019 року.

Проект реалізується за підтримки програми Culture Bridges.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.