bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Методи залучення громадськості до прийняття рішень у видобувних громадах
25.01.2019

25 січня 2019 року о 13.00 команда ГО «Нова енергія» проведе у с. Тернова семінар «Методи залучення громадськості до прийняття рішень у видобувних громадах», під час якого експерти нададуть учасникам заходу відповіді на усі ці питання.

Семінар відбудеться в рамках проекту «Ініціатива прозорості видобувних галузей в Україні: регіональний вимір». Проект реалізується за фінансової підтримки Урядів Німеччини та Великої Британії через проект «Ефективне управління державними фінансами», що реалізується федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH.

В межах заходу буде обговорено:

  • Методи та шляхи залучення громадськості до прийняття рішень на місцевому рівні, активізація громадськості;

  • Можливості запровадження спільних проектів та ініціатив між громадськими активістами видобувних регіонів Харківської та Сумської областей;

  • Особливості формування лідерів думок у громадах та їх залучення до вирішення проблемних питань, у тому числі пов’язаних з діяльністю видобувних компаній;

  • Налагодження контактів між активними мешканцями Харківської та Сумської областей для спільної діяльності, взаємодії та обміну досвідом.

До участі у заході запрошуються небайдужі мешканці видобувних громад Харківської та Сумської областей – громадські активісти, представники різних професійних груп, органів місцевого самоврядування, місцеві депутати, старости, активні представники місцевого бізнесу та молодь.

Початок реєстрації учасників: 12:30.

Місце проведення уточнюйте у представників ГО «НОВА Енергія»

Контактна особа: Віталій Филенко

Тел.: +38095 00 84 991

e-mail: [email protected]

Сайт ГО «НОВА Енергія»: http://nova-energiya.org

Сторінка ГО «НОВА Енергія» у Facebook:

https://www.facebook.com/NOVA.ENERGIYA/

Контакти

  • Віталій Филенко Тел.: +38095 00 84 991

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.