bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Фандрейзинг для ОГС, або де брати ресурси для реалізації ідеї»
25.01.2019

Рівненська обласна громадська організація «Комітет виборців України» оголошує набір учасників на тренінг «Фандрейзинг для ОГС, або де брати ресурси для реалізації ідеї», який відбуватиметься в Рівному 30 січня 2019 року.

Під час заходу тренер розповість про повний цикл фандрейзингу – від ідеї до результату. Особливу увагу буде приділено практичним аспектам. Так, у програмі передбачене обговорення лайфхаків при проведенні фандрейзингових кампаній, а також цікава ділова гра.

До участі в навчанні запрошуємо активістів, представників ініціативних груп, громадських організацій лише з Рівненської області.

В зв’язку з обмеженою кількістю місць, учасників обиратимуть за результатами анкетування та визначення мотивації. 7 учасників, які першими зареєструються і відповідно прийдуть на захід, отримають подарунок.

Крайній термін подання заявок на участь у тренінгу – понеділок, 28 січня, до 17:00.

Захід проходитиме в Рівному орієнтовно з 9 до 18 години.

Детальна програма та логістика надсилатиметься лише відібраним учасникам.

Участь у навчанні – безкоштовна.

Організатори забезпечують проїзд (відшкодовується за лише наявності квитків) та харчування, а також навчальні матеріали.

Якщо у Вас виникають додаткові питання, пишіть електронну адресу організації: [email protected], або телефонуйте: 067 356 48 47.

Якщо Ви бажаєте взяти участь у заході, заповніть, будь-ласка, анкету.

Тренінг проводитиме РОГО «Комітет виборців України» в рамках проекту «Створення та інституційний розвиток мережі Громадських організацій ХАБів», що підтримується ПРООН в Україні в межах Проекту «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Контакти

  • http://cvu.com.ua/cat/kontakti

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.