bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Запрошення до участі в проекті «Щоденники Історії»
25.01.2019

ГО «Країна вільних людей»  запрошує молодих активістів віком від 18 до 24 років взяти участь у міжнародному проекті  «Щоденники Історії» 

Запрошуємо молодих активістів віком від 18 до 24 років взяти участь у міжнародному проекті Щоденники Історії. Дати проведення школи-з 05.02 по 10.02.2019, місце проведення - під Києвом. В рамках проекту у нас буде можливість досліджувати тему сім’ї та історії, процеси формування індивідуальної і колективної пам’яті, її вплив на людей і спільноти. Теми сім’ї та історії ми будемо розглядати з двох перспектив: сім’ї в історії та історії в родині. Крім того, окремий акцент буде зроблений на збереження в індивідуальному, сімейному і колективному просторі пам’яті подій пов’язаних з конфліктами і трагедіями 20 століття. Також, буде організована спеціальна майстерня з сучасними молодими художниками. Це буде організовано для обробки, трансформації накопиченого наративу та історій в арт продукт. Вони стануть основою пересувних експозицій, вони будуть використані як для поширення напрацювань і досвіду проекту, так і як майданчик для публічних заходів і діалогових зустрічей в регіонах. Особливе місце буде займати робота з діалогом.

Контакти: Крот Світлана 0999300067

Витрати з проживання, харчування, проїзд беруть на себе організатори. Проект реалізує ГО “Краіна вільних людей” за підтримки МЗС Німеччини.

Контакти

  • Крот Світлана 0999300067

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.