bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшоп «Моніторинг якості повітря» у Чернівцях
14.01.2019

ГО «Буковинська агенція регіонального розвитку» запрошує до участі в одноденному воркшопі на тему моніторингу якості повітря.

Воркшоп “Моніторинг якості повітря”- це одноденний захід, організований ГО “Буковинська агенція регіонального розвитку” з метою поширення досвіду та обговорення шляхів удосконалення методології моніторингу якості повітря в Чернівцях, розробленої в рамках проекту “Через сталий транспорт до чистого довкілля”.

28 січня відібрані учасники, зацікавлені темою воркшопу обговорять та дізнаються про особливості моніторингу повітря в контексті угоди про Асоціацію, стан моніторингу повітря в Україні, зокрема досвід та результати моніторингу повітря у м. Чернівці в рамках проекту “Через сталий транспорт до чистого довкілля”.

До участі запрошуються представники громадських організацій, науковці, експерти зацікавлені темою моніторингу якості повітря. Пріоритет у відборі буде надаватись мешканцям Чернівецької, Вінницької та Одеської областей (є цільовою аудиторією проекту).

На період проведення заходу учасники забезпечуються харчуванням. Транспортні витрати відшкодовуються на підставі оригіналів транспортних квитків у разі 100% відвідування заходу.

Реєстрація за посиланням: https://goo.gl/forms/4261eY8gVGRmxlW52

Дата заходу: 28 січня 2019 року
Кінцевий термін подання заявок: 18 січня 2018 року, 18:00.

Відібрані учасники будуть повідомлені про результати відбору електронною поштою до 19.01.19

Воркшоп “Моніторинг якості повітря”реалізовується в рамках проекту «Через сталий транспорт до чистого довкілля» згідно Програми територіальної співпраці країн Східного партнерства «Молдова -Україна».)
Організатор заходу - ГО “Буковинська агенція регіонального розвитку”

Контактна особа:
Жанна Олійник - координатор проекту “Через .сталий транспорт до чистого довкілля”
Т: +380502600193,
Е: [email protected]

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.