bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Молодіжний обмін «Stand Together» на острові Кюрасао
14.01.2019

ГО «КІПЦ Європейський клуб» шукає 7 учасників на міжнародний молодіжний обмін «Stand Together»! Подія відбуватиметься з 25 березня по 4 квітня 2019го року на острові Кюрасао.

Все частіше в українському (і не тільки) суспільстві говорять про гендер, гендерну нерівність, гендерно-зумовлене насильство, права жінок, неприйняття сексизму в сучасному світі. І нас це не може не тішити.

Тому так радісно презентуємо Вам можливість поговорити на ці теми разом з партнерами з Кюрасао, Грузії та Іспанії на нідерландському острові в Карибському морі!

ГО «КІПЦ Європейський клуб» шукає 7ох учасників на міжнародний молодіжний обмін «Stand Together»! Подія відбуватиметься з 25го березня по 4те квітня 2019 року на осторові Кюрасао (Ви ще досі не відкрили Google Maps, щоб перевірити де це?).

Головною метою обміну є створення простору для дискусій та спілкування для молоді з країн, де гендерно-зумовлене насильство є широко поширеним феноменом, а також для молодих людей, чиї країни більш-менш дають собі раду з цим явищем.

Вимоги до кандидатів:

  • Українське громадянство (Крим – це Україна, вітаються кандидат_к_и з Криму, переселенці);
  • 16-26 років;
  • Наявність  закордонного паспорту;
  • Англійська мова на рівні можливості комунікації з представниками різних країн на теми гендеру, гендерно-зумовленого насильства та гендерної рівності;
  • Готовність зробити собі візу (навіть якщо Ви є власником_цею біометричного паспорту, Ви будете змушені зробити візу на Кюрасао);
  • Готовність приймати участь в підготовці до культурного обміну та до навчальних сесій;
  • Можливість купити собі квитки до Амстердаму і назад, витрати на ці квитки будуть відшкодовані протягом 2 місяців (квитки з Амстердаму до Кюрасао будуть куплятися приймаючою організацією);
  • Можливість оплатити організаційний внесок після затвердження Вашої кандидатури – 60 євро.

Витрати на харчування та проживання всіх учасників протягом обміну бере на себе приймаюча організація.

Якщо Ви вважаєте, що ця можливість саме для Вас і про Вас, то заповніть, будь ласка, цю https://goo.gl/forms/wEwwxfwavIgXZYDh2  аплікаційну форму англійською мовою зі зрозумілою мотивацією навіщо це Вам і чому Ви краще за інших зможете збагатити собою цей проект. Просимо заповнити форму до 23:59 08 лютого 2019 року. Всі питання надсилайте на електронну скриньку [email protected]. З обраними учасниками організатори сконтактують після 10го лютого.

ЗІ. з уже заданих Вами питань.

Віза на Кюрасао коштує 35 євро + доїзд до Нідерландського посольства в Києві (якщо Ви не з Києва). Запрошення ми Вам зробимо. Вам ще потрібне буде страхування. Скільки коштує? Не знаємо, спитайтеся в будь-якої страхової компанії.

Квитки Київ-Амстердам-Київ коштують десь 200 євро.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.