bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Навчальний семінар з підготовки волонтерів Центру пробації
11.01.2019

Проект «Забезпечення прав засуджених шляхом покращання послуг служби пробації в Миколаївській області» запрошує активних та небайдужих жителів Миколаївської області до участі у семінарі з підготовки волонтерів Центру пробації.

Проект «Забезпечення прав засуджених шляхом покращання послуг служби пробації в Миколаївській області» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні запрошує активних та небайдужих жителів Миколаївської області до участі в навчально-методичному семінарі з підготовки волонтерів Центру пробації.

Основною метою проекту є розширення мережі волонтерів, які, маючи необхідний рівень знань і навичок,   надаватимуть допомогу особам, що знаходяться на обліку у Службі пробації.  

Знання, отримані після навчання і практики, можна ефективно використовувати  у своїй професійній діяльності та в приватній практиці.

Якщо Ви зацікавились участю у проекті, маєте намір взяти активну участь у наданні допомоги засудженим, колишнім засудженим, просимо до 15 січня 2019 року заповнити електрону форму Анкети учасника (додаток) та надіслати її на е-mail: [email protected], вказавши в темі листа «Заявка на участь у семінарі» ПІБ, район або ж заповнити анкету та надіслати факсом тел.: (0512)37 05 49, або за адресою: 54001, м. Миколаїв, вул. Набережна, 27, ГО «Пенітенціарна ініціатива».

Критерії відбору: потенційні учасники програми віком не менше 25 років мають проживати на території м. Миколаїв та Миколаївської області, а також бажання й можливість працювати з особами, що знаходяться на обліку у Центрі пробації.

Результати конкурсного відбору буде повідомлено за вказаними в анкеті контактами до 01 лютого 2019 року.

Учасникам з відділених районів області організатори компенсують витрати на проїзд (за наявності оригіналів проїзних документів), а також, за потреби, проживання в готелі.

За додатковими запитання щодо участі звертайтесь до:

Циплак Валентина (067)512 1631

Лапшина Вікторія (063) 718-98-71, (0512) 37-05-49

Контакти

  • [email protected]
  • (0512)37 05 49
  • або за адресою: 54001
  • м. Миколаїв
  • вул. Набережна
  •  27
  • ГО «Пенітенціарна ініціатива»

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.