bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Воркшопи для менеджерів/-ок культури
27.12.2018

Culture Bridges спільно з ГО «Інша Освіта»  розпочинає набір на участь у воркшопах для менеджерів/-ок культури в Краматорську, Херсоні, Маріуполі, Полтаві та Кривому Розі. Дедлайн подачі заявок - 8 січня 2019.

Цієї зими відбудуться п’ять дводенних воркшопів з культурного менеджменту від Culture Bridges, які є продовженням програми воркшопів. Це можливість отримати навички та знання зі стратегічного планування, керування проектним циклом, розвитку аудиторії та комунікації у сфері культурних проектів. Деякі учасники та учасниці зможуть отримати фінансування для реалізації своєї ідеї. Розробку та супровід програми воркшопів здійснює ГО “Інша Освіта” за участі локальних та національних культурних експертів та практиків. В листопаді вже відбулись перші 5 воркшопів в Черкасах, Рівному, Івано-Франківську, Ужгороді та Хмельницькому.

Якщо ви працюєте як культурна організація або ініціатива/проект; якщо хочете розвивати певне мистецьке середовище чи мистецький напрям в своєму місті чи місці, де ви проживаєте; якщо ви митець/мисткиня та займаєтеся просуванням та розвитком своєї сфери діяльності - запрошуємо вас до участі у воркшопі у вашому місті/області:

  • Краматорськ: 31 січня  - 1 лютого

  • Херсон: 7 - 8 лютого

  • Маріуполь: 14 - 15 лютого

  • Полтава: 21 - 22 лютого

  • Кривий Ріг: 25 - 26 лютого

Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Перевагу матимуть апліканти_ки з актуальним практичним досвідом в сфері менеджменту культурних ініціатив та проектів. При відборі більше враховуватиметься мотивація навчатися та розуміння, де саме в майбутньому будуть використані отримані навички та знання, ніж тривалість роботи та масштаб діяльності.

До участі запрошуються учасники з міст, в яких локалізовані заходи, а також області. Організатори забезпечують програму, матеріали, харчування під час заходу. Учасникам з інших міст/селищ області будуть компенсовані транспортні витрати та організоване проживання. Щоб взяти участь у воркшопі, потрібно до 8 січня заповнити заявку за посиланням -  https://www.surveymonkey.co.uk/r/cultural-management. Результати відбору будуть відомі з 15 січня. 

Більше інформації на http://culturebridges.eu/training_cultural_management

Culture Bridges – програма розвитку українського культурного сектору, яка має на меті налагодження ефективних зв’язків між митцями, культурними операторами та інституціями в Україні і ЄС. Програма стартувала у листопаді 2017 року та триватиме до жовтня 2020 року. Сulture Bridges фінансує Європейський Союз в межах впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та здійснює Британська Рада в Україні у партнерстві з EUNIC — Мережею національних інститутів культури Європейського Союзу.

Culture Bridges підтримує ряд тренінгів, заходів, навчальних поїздок та проектів співпраці. Окрім інших заходів програма також підтримує розвиток навичок культурного менеджменту регіональних культурних операторів в Україні, що включатиме серію з десяти воркшопів з культурного менеджменту в різних містах України.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.