bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Prometheus відкриває реєстрацію на гарвардський онлайн-курс з основ програмування
19.12.2018

На популярній освітній платформі Prometheus стартувала реєстрація на безкоштовний курс CS50 Гарвардського університету – «Основи програмування». 

На популярній освітній платформі Prometheus стартувала реєстрація на безкоштовний курс CS50 Гарвардського університету – «Основи програмування». Найновіша версія легендарного курсу вперше буде супроводжуватися професійним українським перекладом, а тематика лекцій охопить широке коло питань, починаючи з алгоритмічного мислення і закінчуючи основами C, Python та JavaScript.

Як зазначають в Prometheus, публікація даного курсу – це справжня подія як для академічної та професійної спільнот України, так і для всіх українців. Найновіша версія курсу – це можливість отримувати сучасні знання з програмування майже одночасно зі студентами Гарварду. Переклад курсу став можливим за підтримки Фонду BrainBasket.

Курс Harvard CS50 вважається одним з найкращих курсів з основ програмування в світі. Він складається з відеолекцій викладачів Гарварду та інтерактивних практичних завдань, що дозволяють закріпити отримані знання.

Цільова аудиторія курсу – всі, хто хоче вивчити основи програмування, попередній технічний досвід необов’язковий.

Зареєструватися на онлайн-курс вже може кожен охочий за посиланням (https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+CS50+2019_T1/about)

Довідково:

Громадський неприбутковий проект Prometheus надає вільний та абсолютно безкоштовний доступ до найкращих навчальних курсів університетського рівня всім охочим незалежно від місця проживання, віку чи статків.

Фонд BrainBasket є некомерційною організацією, мета якої – сприяти розвитку освіти українців в сфері ІТ. Фонд було засновано в 2014 році з візією об’єднання зусиль всіх гравців ІТ-індустрії для підготовки 100 000 програмістів до 2020 року.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.