bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Перший випуск Бізнес-школи лідерства і менеджменту у Запоріжжі
08.12.2009

6 грудня 2009 р. завершили навчання 14 учасників першого потоку Бізнесу-школи лідерства і менеджменту, взявши участь у третьому фінальному тренінгу «Лідерство та менеджмент в бізнес-процесах».

Проект «Бізнес-школа лідерства та менеджменту» розрахована на людей, які цікавляться бізнесом і хотіли б розвивати або почати власну справу. Учасники проекту взяли участь у серії тренінігів за темами: “Проектний менеджмент та бізнес-планування”, “Побудова системного бізнесу” та “Лідерство та менеджмент в бізнес процесах “. Всі учасники тренінгу отримали завдання оформити свою ідею у вигляді бізнес-плану, з можливістю необмежених консультацій тренерів по питаннях написання проекту. 
 

Навчання у Бізнес-школі дало надало практичні і теоретичні знання та навики для ведення бізнесу, підвищило фінансову обізнаність учасників та надало можливість обмінюватися досвідом з однодумцями. Тренінги дозволили поглянути на бізнес-план з точки зору інвестора і отримані знання додали учасникам ентузіазму та упевненості в написанні проектів і успішної реалізації своїх ідей.

На прикінці цього року учасники проекту представлять свої бізнес-плани інвесторам для здобуття фінансування і реалізації власної справи.

Організатор Бізнес-школи лідерства і менеджменту: Благодійний фонд «Відкритий світ» (Запоріжжя).

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.