bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Західна школа самоврядування у Полтаві
05.12.2018

Західна школа самоврядування – це спільний проект Центру громадянських ініціатив-ЦЕГРІН та Українського Інституту Майбутнього- УІМ, мета якого – підготувати кадровий потенціал для модернізації країни на рівні громад шляхом навчальних заходів.

Кадровий Резерв Майбутнього Самоврядування - нова програма для тих хто бачить своє майбутнє у політиці за європейським взірцем. Модернізація країни на рівні громад потребує активних та знаючих громадян.

Центр громадянських ініціатив-ЦЕГРІН cehrin.org.ua організація з багаторічним досвідом передачі практичних знань у сфері місцевого самоврядування спільно з провідним аналітичним закладом країни Українським Інститутом Майбутнього uifuture.org розпочинають новий проект з підготовки політичної еліти із застосуванням північноамериканської навчальної методики. Провідні національні політики, кращі фахівці місцевого самоврядування, що якісно поєднують власну практику та теоретичні знання, впродовж двох днів працюватимуть з Вами. Ви отримаєте нові знання, корисні контакти та заряд мотивації.

15-16 грудня у Полтаві відбудеться ЗАХІДНА ШКОЛА САМОВРЯДУВАННЯ.

ЗАХІДНА ШКОЛА САМОВРЯДУВАННЯ – це спільний проект Центру громадянських ініціатив-ЦЕГРІН та Українського Інституту Майбутнього- УІМ, мета якого – підготувати кадровий потенціал для модернізації країни на рівні громад шляхом навчальних заходів, формування мережі однодумців та ведення активної громадсько-політичної діяльності. Про проект ЗАХІДНА ШКОЛА САМОВРЯДУВАННЯ за посиланням cehrin.org.ua

Навчання проводиться у інтерактивному форматі за участі практиків місцевого самоврядування, з досвідом депутатської роботи, служби в органах місцевого самоврядування, активної громадянської позиції та якісному поєднанні з тренерською діяльність. Серед спікерів провідні національні політики, підприємці, експерти Українського Інституту Майбутнього.

Система відбору учасників подій передбачає три кроки:
перший – потенційний учасник заповнює електронну форму
другий – наглядоваї рада проекту відбирає учасників
третій – учасник робить організаційний внесок та приймає участь в події.

Реєстрація за посиланням - https://goo.gl/TYRtkZ

Кількість учасників – обмежена! Чисельність групи – до 25 осіб. Програма впроваджується на умовах самоокупності, що передбачає організаційний внесок від учасників проекту. Детальніша інформація після реєстрації.

Даний захід для мешканців усіх областей України, територіальної прив’язки немає.
В майбутньому учасники проекту першочергово залучаються до подій та проектів, що організовує ЦЕГРІН і партнерських організацій у сфері місцевого самоврядування.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.