bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Участь громадськості у формуванні доброчесного суддівського корпусу
30.11.2018

Організатори заходу: Благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги», ГО «Бюро правничих комунікацій».

Запрошуємо до Львова всіх небайдужих до формування доброчесного та нетерпимого до корупції суддівського корпусу в Україні відвідати практичний тренінг щодо інструментів участі громадськості в процесі перевірки доброчесності кандидатів на посади суддів та діючих суддів.

Коли.

11-12 грудня 2018 року.

Хто може бути учасником тренінгу.

Громадські організації, юристи, правозахисники, громадські активісти та журналісти,які опікуються питаннями доброчесності суддів та кандидатів на ці посади.

Метою заходу є підвищення спроможності громадських активістів з усіх регіонів України проводити контроль доброчесності суддів та кандидатів на ці посади.

 В програмі заходу:

- Поняття “доброчесність”, “етична поведінка”, “спосіб життя судді”.

- Кар’єра судді: участь держави та громадськості (ВККС, ВРП та ГРД, ознайомчий курс)

- Бангалорські принципи поведінки суддів.

- Як оцінити доброчесність та професійну етику? (нормативні акти ВККС, досвід ГРД).

- Як притягнути суддю до дисциплінарної відповідальності.

Тренери.

Роман Сухоставець, юрист, експерт ГО “Бюро правничих комунікацій”, член Громадської ради доброчесності.

Наталія Лебідь, експерт ГО “Бюро правничих комунікацій”.

Реєстрація триває до 6 грудня 2018 року. Про результати відбору учасникам буде повідомлено в кінці дня 6 грудня 2018 року. Про конкретне місце проведення тренінгу буде повідомлено учасникам, яких відібрано для участі.

Для реєстрації потрібно заповнити наступну форму: https://goo.gl/forms/DNDPPejnnWaVHA9T2

Програма заходу передбачає виконання практичних завдань, тому учасники повинні взяти ноутбуки або планшети для отримання максимально ефекту від тренінгу.  

Участь у заході безкоштовна! Організатори забезпечують проживання та харчування (крім вечерь) учасників заходу. Також відшкодовується проїзд учасників до місця проведення тренінгу і в зворотному напрямку в межах вартості проїзду автобусом, купейним вагоном потяга за умови надання документів, що підтверджують вартість проїзду.

Організатори заходу: Благодійна організація «Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги», ГО «Бюро правничих комунікацій».

Всеукраїнська коаліція з надання правової допомоги  - добровільне об’єднання громадських організацій, які протягом багатьох років надають безоплатну правову допомогу незахищеним верствам населення та громадянам України. Нашою метою є забезпечення доступу до права через розбудову системи правової допомоги, правову просвіту та вдосконалення правового поля.

Контактна інформація:

www.pravoonline.org.ua

E-mail: [email protected]

Тел. +380673801440, +380382720195

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.