bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Центри волонтеріату - ключ до трансформації місцевих громад
02.12.2009

Центр волонтеріату «Добра Воля» в рамках проекту «Центри волонтеріату – ключ до трансформацій місцевих громад», що здійснюється за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, 11-12 грудня 2009 року проводить 2-денний тренінг “Створення центрів волонтеріату” для представників інститутів громадянського суспільства Київської області. 

Учасники тренінгу – представники громад Київської області, які запропонували власне бачення актуальної волонтерської програми для своєї громади та пройшли конкурсний відбір: Іванкова, Білої Церкви, Бородянки, Броварів, Переяслав-Хмельницького та Києва. 

Тренери:

  • Полуйко Василь, президент Фонду розвитку громадських організацій «Західноукраїнський ресурсний центр»
  • Дибайло Василина, президент Центру Волонтеріату «Добра Воля», заступник директора з розвитку Представництва благодійної організації "Кожній дитині" в Україні 

Тренінгова програма має запропонувати учасникам ефективні моделі створення центрів волонтеріату, їх структуру, специфіку функціонування та підтримки у громаді. Учасники ознайомляться з кращими практиками функціонування центрів волонтеріату та використанням технологій web 2.0. для залучення волонтерського потенціалу для активізації місцевих громад. 
 

Центри волонтеріту – місця “зустрічі” громадських організацій, які шукають волонтерів та суспільних активістів, які хочуть волонтерувати. Центри волонтеріату – можливість популяризувати волонтерство у суспільстві, поширити успішний досвід реалізації волонтерських програм і передати цей професійний досвід іншим організаціям, які розвиваються.

Створивши локальні центри волонтеріату, місцеві громади зможуть активніше мобілізовувати місцеві ресурси для вирішення своїх проблем.  

Детальніше про проект

Інформаційна підтримка Проекту: портал ГУРТ

Share/Bookmark

Контакти

Коментарі

Аліна Дяченко   5391 день тому   #  

Друзі, Бровари - це не смт, це місто, вже не перший і не другий десяток років, населення - понад 100 тис, Біла Церква теж не смт

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.