bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Інструменти впливу молоді на прийняття рішень у громаді»
20.11.2018

Тренінг проводиться  в рамках проекту «Громадський супровід інтеграції студентської молоді з числа ВПО і студентів з тимчасово окупованих територій в приймаючі громади Київської, Львівської, Харківської та Херсонської областей».

Мета тренінгу полягає в активізації участі молоді в цілому та з числа ВПО та з тимчасово окупованих та прилеглих територій зокрема задля покращення взаємодії, інтеграції у приймаючі громади, посилення практик використання молоддю інструментів участі для прийняття рішень на місцевому рівні. Тому до участі в тренінгу запрошуються студенти київських ВУЗів

Активна громадська позиція включає в себе наявність певних прав, інструментів, можливостей для участі в прийнятті рішень, які мають вплив на життя громади.
Власне про це ми будемо говорити на тренінгу, який відбуватиметься 24 листопада 2018 року з 12 до 18 години за адресою вул. Харківська Набережна 7/9 (Антікафе 7/9).

Додатково на учасників чекають інтерактивні ігри, активності, кава та смаколики.

Під час тренінгу Ви дізнаєтесь базову інформацію про інструменти участі, які можливо використовувати у локальних громадах; зможете набути або вдосконалити свої навички у застосуванні інструментів участі відповідно до цілей громади та спробувати підготувати основу для реалізації власної громадської ініціативи через використання інструментів участі.

Проект реалізує КРІ “ТОЛОКА” спільно з ВГО “Поруч” та ГО “НОВА ЕНЕРГІЯ” за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США.

Участь в тренінгу безкоштовна! за детальною інформацією звертайтесь за телефоном 095 008 49 91 Віталій Филенко

Контакти

  • Віталій Филенко Тел.: +38095 00 84 991

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.