bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Театральная майстерня-діалог та вистава «Свій-Чужий: портрет міста Одеси»
12.11.2018

Жителів міста Одеси запрошують приєднатися до триденної творчої майстерні з дослідження можливостей діалогу між різними соціальними групами, способів підтримки людей один одного в актуальних, в тому числі, гострих для міста темах.

Коли: 07-09 грудня 2018

Де: місто Одеса

Що буде?

На триденній майстерні ми будемо вчитися бачити стандарти поведінки, свої автоматичні дії, які ми робимо щодня, навіть не помічаючи цього. Ми задумаємось, кого ми вважаємо “своїм”, а кого - “чужим” у місті, в якому будуємо своє життя. А також, як ми бачимо своє місто та своє місце в ньому.

За допомогою театральних методик ми будемо ділитися історіями з нашого повсякденного життя (ставленням, думками, почуттями, ситуаціями), які є важливими для нас. 

Результатом нашої майстерні буде інтерактивна вистава, основою якої стануть історії учасників Майстерні. Глядачі матимуть змогу взяти в ній участь. 
Після вистави передбачається проведення обговорення з глядачами питання покращення мікроклімату спілкування в Одесі.

Для участі в Майстерність наявність акторського досвіду не обов’язково! Приходьте, якщо ви вболіваєте за своє місто!

 
Методи роботи Майстерні: плейбек-театр, елементи театру пригноблених та документального театру, вправи на імпровізацію та акторські навички

Для кого ця Майстерня?
Ми запрошуємо до участі представників\ць різних соціальних груп (місцеві жителі, переселенці, громадяни різних національностей, люди різного гендеру, сексуальної орієнтації, з інвалідністю та без), громадських активістів\ток, діячів\діячок мистецтва, небайдужих до свого міста людей, які проживають в Одесі.

Майстерню проводить Наталія Вайнілович - практкиня сучасного театру, який працює з громадами та соціальними темами через історії з життя людей.

В рамках проекту відбудеться плейбек-перформанс Одеського плейбек-театру “Как дома” для учасників Майстерні.

Умови участі
Участь в Майстерні є безкоштовною.

Кількість місць обмежена - максимум 20-ть учасників\ць.
Для участі необхідно заповнити реєстраційну форму
https://goo.gl/t93oCg.

Про результати організатори повідомлять окремим листом на вказану при реєстрації електронну адресу не пізніше, як 03 грудня 2018 року.

Дедлайн прийому заявок на участь - 28 листопада.
Дочекайтесь результату!

Зверніть увагу: участь у майстерні передбачає вашу присутність всі ТРИ дні!

Організатори забезпечують учасників\ць Майстерні обідами та кавами-брейками всі три дні. Інші витрати учасники\ці Майстерні беруть на себе.

Якщо у вас є питання, просимо їх надсилати на email - [email protected] 
Тема листа “Питання про проект Свій-Чужий Одеса”.

Подробиці про участь у Майстерні - https://www.facebook.com/events/1882059055247023/ 

***

Проект “Розвиток театрально-мистецького партнерства в Одесі у просуванні соціальної інклюзії та роботі з соціальними конфліктами з використанням арт-діалогу на тему “Свій-чужий: портрет міста Одеси” співфінансується Форумом громадянської служби миру (forumZFD) та спільно впроваджується ГО “Інклюзивне театральне об’єднання “АРТ-Плейбек” і Програмним офісом Форуму громадянської служби миру (forumZFD) в Україні.

Контакти

  • 093 047 71 19 (програма)
  • 048 753 1045
  • 048 701 2557 (логістика)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.