bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Cтажування у Німеччині для молодих співробітників державних установ
06.11.2018

Федеральне міністерство закордонних справ Німеччини в 2019 році знову запрошує молодих співробітників державних установ України пройти стажування  у Німеччині. Дедлайн - 30 листопада 2018 р.

Програма, що відбудеться з 3 по 24 травня 2019 року, охоплює вузько спеціалізовані  семінари з політології та економіки, дискусійні заходи, семінари з публічних виступів та роботи із засобами масової інформації, мовні курси, а також екскурсії до німецьких та європейських міст. Всі учасники отримають загальну суму на необхідні транспортні витрати, а також добові на період стажування та безкоштовне помешкання в Берліні.

Заявки у письмовій формі мають надійти до 30.11.2018 р.  до відділу політики Посольства Німеччини у Києві (вул. Хмельницького 25, 01901 м. Київ).

 Участь у стажуванні HLEP можуть брати:

  • державні службовці України (загальнонаціонального, регіонального або місцевого рівня),
  • які ще не досягли 40-річного віку
  • володіють відмінним знанням англійської мови
  • мають принаймні 1 рік професійного досвіду роботи у середній ланці державного управління
  • цікавляться зовнішньою політикою.

 Документи для участі у відборі:мотиваційний лист англійською мовою, в т.ч. дані про основне коло фахових інтересів (макс. 1 сторінка); автобіографія (в т.ч. особиста електронна пошта і номер телефону) англійською мовою із фотокарткою паспортного форматудовідка роботодавця про те, з якого часу і в якій функції працює в нього кандидат (українською мовою)

Посольство спочатку проведе попередній відбір заявок, що надійшли. Попередньо відібрані кандидати орієнтовно 14-18 січня 2019 року складуть письмовий тест з англійської мови та політики; найкращих кандидатів орієнтовно всередині лютого 2019 року буде запрошено для екзаменаційної співбесіди до Києва.

 Якщо у Вас виникатимуть питання, просимо звертатися у відділ політики Посольства Німеччини за адресою [email protected] 

Джерело 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.