bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Освітній проект «Відкривай Україну»
06.11.2018

Як професіонал, Ви точно замислювалися, в яке русло можна направити талант ваших вихованців. Саме тому, Вам, як незамінній людині у формуванні нових поколінь, пропонуємо взяти до уваги освітній проект «Відкривай Україну» http://vidkruvai.com.ua/
Саме тут дуже цінують креативних підлітків та їх ініціативних наставників.

Проект навчає втілювати свої ідеї та задуми і змінювати цим свої школи, міста та всю Україну. Освітня частина проекту складається з онлайн навчання учнів, вчителів через інтерактивну онлайн платформу http://vidkruvai.com.ua/ , і офлайн навчання для регіональної команди, підлітків малих міст, команд-фіналістів та вчителів.

Вся онлайн програма буде доступна для гостей сайту після проходження курсу учасниками проекту. Онлайн навчання проходитиме в 2 етапи, концепцію якого розробляють партнери із Києво-Могилянської бізнес школи. Головна ідея навчання підлітків полягає в тому, аби надати знання та можливість потренувати навички через інтерактивний сценарій. Він буде проводити учасників через такі теми, як командоутворення, робота з ідеями, зовнішні комунікації, китичне мислення, проектний менджмент.

Кожен учасник отримає можливість отримати консультації від провідних столичних експертів, а переможці цінні подарунки та освітні подорожі до Європи!

Переходьте за посиланням http://vidkruvai.com.ua/ реєструйтеся разом з учнями та доведіть всій Україні, що у вашій школі є професіонали!

Кількість місць обмежена.

Контакти

  • http://vidkruvai.com.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.