bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Відбір до команди студентських експертів з якості вищої освіти
05.11.2018

Українська асоціація студентів оголошує про початок відбору до команди студентських експертів з якості вищої освіти (UAS QA Pool). Дедлайн подання заявок - 19 листопада 2018 р.

UAS QA Pool є структурним підрозділом Асоціації, метою якого є підготовка експертів з числа здобувачів вищої освіти, які у подальшому залучатимуться до процесів забезпечення якості освіти на інституційному та національному рівнях - зокрема, до діяльності галузевих експертних рад Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти, акредитаційних комісій, незалежних установ оцінювання тощо.

Участь у конкурсному відборі членів UAS QA Pool можуть взяти участь особи, які навчаються в закладах вищої освіти (ЗВО) України (студенти, курсанти, аспіранти, ад’юнкти, асистенти-стажисти, інтерни, лікарі-резиденти), або закінчили заклад вищої освіти не раніше як 1 рік тому. До складу UAS QA Pool не можуть входити особи, які перебувають у трудових відносинах із ЗВО. Не є обов’язковими вимогами, однак розглядатимуться як конкурсні переваги: (1) участь у діяльності студентського самоврядування чи інших студентських організаціях, чи інший досвід, пов’язаний із удосконаленням освітнього процесу та/або забезпеченням якості освіти на локальному рівні, (2) володіння англійською мовою, (3) навчання у закладі вищої освіти, орган студентського самоврядування якого є колективним членом Асоціації.

Для відбору зацікавлені кандидата мають подати CV та мотиваційний лист обсягом не більше 5000 знаків (без урахування пробілів). Відбір відбуватиметься на засадах дотримання галузевого, регіонального та гендерного балансу.

Очікується, що усі відібрані кандидати візьмуть участь у тренінгу для студентських експертів з якості вищої освіти, що відбудеться у м. Києві у 2 етапи: 8–10 грудня 2018 р. та 12–13 січня 2019 р. Асоціація забезпечує поселення учасників з інших міст на час тренінгу. За потреби учасникам будуть надані листи-запрошення для оформлення відряджень від ЗВО. Участь в обох сесіях тренінгу є обов’язковою.

Приймання заявок від кандидатів проводиться до 23 год 59 хв 19 листопада 2018 р. Заявки подаються в електронній формі шляхом заповнення форми за посиланням: https://goo.gl/1yBHQD. Звертаємо увагу, що завантажити CV та мотиваційний лист можна із використанням цієї форми.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.