bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінговий курс «Профілактика насилля та вирішення конфліктів: фасилітація, діалог»
22.10.2018

Спеціального для тих, хто розділяє альтернативні підходи до навчання та готовий їх опановувати і впроваджувати. Для тих, хто хотів би глибше попрактикувати їх на власному досвіді. Дедлайн – 7 листопада 2018 року.

Цілі курсу:

  1. Максимально глибока актуалізація та прояснення теми “Профілактика насилля та вирішення конфліктів: фасилітація, діалог”;

  2. Навчання базовим навичкам ведучого-фасилітатора щодо розкриття аналогічної теми для різних груп;

  3. Опанування нового специфічного підходу та формату до роботи з групою в даній тематиці, що детальніше описано нижче в пункті “методологія”

Тривалість: Перший етап курсу триває 6 днів, складається із 2-х триденних блоків, які відбуватимуться раз в 1,5 місяці. Кожен день триває по 8 год, початок о 10:00, закінчення о 18:00.

Місце проведення: м. Суми

Детальніше про навчальні блоки першого етапу курсу:

  1. 09,10,11 листопада 2018. Тема: “Занурення в тему ефективного вирішення конфліктів та справляння с труднощами в житті, профілактики насильства, толерантного спілкування та практик порозуміння.Творче вирішення конфліктів, прощення та внутрішня трансформуюча сила. Знайомство з окремими процесами та техніками: кола порозуміння, я-повідомлення, театр імпровізації, ненасильницька комунікація, медіаційні відновно-діалогові практики.”

  1. 14,15,16 грудня 2018. Тема: “Практика базових навичок фасилітації та підтримки діалогу, якості ведучого, позитивний зворотній звязок в команді фасилітаторів/ведучих. Мистецтво та секрети створення довірливої та розкриваючої атмосфери в груповій роботі. Особливості роботи в парі/трійках. Динаміка групового процесу та консенсус”

Основна робота починається після проходження першого етапу курсу – учасників заохочують до практики разом з досвідченішими ведучими і проведення аналогічних чи схожих коротких воркшопів в своїх колективах, організаціях, зацікавлених навчальних групах.

Другий етап курсу передбачає можливість проведення більш спеціалізованіших навчань за узгодженням з групою учасників, запрошення до складніших стажувань та різних видів практичної творчої співпраці. Деякі з тем, що можуть розкриватися після першого етапу курсу (на початку 2019 року): нові методи групової роботи: співробітництво та освіта через натхнення; розвиток співчуття та взаємодопомоги в молоді; профілактика емоційної втоми, виснаження та вигорання для гуманітаріїв та ін.

Дізнатися усі деталі про курс, ведучих, методологію, особливий стиль розкриття теми можна за цим посиланням - Профілактика насилля та вирішення конфліктів: фасилітація, діалог

Для реєстрації заповніть, будь ласка, форму за цим посиланням - https://goo.gl/forms/Jl6o96Vsi4fWioNh1 або зверніться за контактами: тел. 050 735 0373, [email protected] (Вікторія).

Підтвердження про Вашу участь та точне місце проведення надійде протягом тижня від дати реєстрації та не пізніше 07.11.18 за вказаними Вами контактами. Кількість місць обмежена - не більше 20 учасників.

Перевага надаватиметься учасникам із Сумської, Харківської, Полтавської, Донецької, Луганської, Чернігівської, Запорізької, Херсонської, Миколаївської та Київської обл.

Контакти

  • Центр еволюції спільнот
  • https://www.facebook.com/events/247069065973340/ тел.: 050 735 0373
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.