bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс з відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці
15.10.2018

Оголошується конкурс з відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці до Києва з числа молодих лідерів, керівників освітніх закладів й організацій, вчителів та правозахисників з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Громадська організація «ОФІС РЕГІОНАЛЬНОГО РОЗВИТКУ» у партнерстві з ChildFund Deutschland e.V. у рамках проекту «Шкільна медіація та діалог: стратегії для молодого покоління миротворців в Україні», що реалізовується за фінансової підтримки Федерального Міністерства Закордонних Справ Федеративної Республіки Німеччина, оголошують конкурс з відбору учасників для участі в 4-денній навчальній поїздці до Києва з числа молодих лідерів, керівників освітніх закладів й організацій, вчителів та правозахисників з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей.

Навчальна поїздка відбудеться у перших числах грудня 2018 року і матиме на меті створення умов для знайомства та нетворкінгу учасників з числа визначеної цільової аудиторії, а також, ознайомлення учасників з існуючими передовими практиками шкільної медіації, примирення та порозуміння, вивчення і покращення обізнаності щодо прав і свобод людини, інклюзії

Навчальна поїздка дозволить познайомитися з кращим інституційним досвідом неурядових організацій, дипломатичних установ, освітніх центрів та державних органів. Для цього, будуть організовані експертні зустрічі, презентації та ознайомчі візити до міжнародних і українських неурядових організацій, фондів, дипломатичних місій, державних установ тощо.

Усього, за результатами конкурсу, з Одеської, Миколаївської та Херсонської областей буде відібрано 18 учасників з числа молодих лідерів НУО, керівників освітніх закладів та організацій, вчителів, соціальних педагогів, правозахисників.

Основні вимоги до зацікавлених осіб:

  • Можливість взяти участь у всіх програмних заходах навчальної поїздки, включаючи особисту присутність.  
  • Наявність опису особистої мотивації щодо участі у навчальній поїздці.
  • Підтвердження зацікавленості щодо діяльності у сфері прав і свободи людини, медіації та примирення, включаючи готовність отримувати базові знання щодо розуміння змісту прав, свобод і обов’язків людини, розрізнення дискримінації і недискримінації, ненасильницьких методів комунікації для врегулювання конфліктів у школі, а також, прагнення здобути знання і навички для їх практичного застосування у подальшому.
  • Інтерес до подальшої співпраці в інших проектних заходах та прагнення впроваджувати отримані знання і навички з шкільної медіації та прав людини у рамках діяльності осередка шкільної медіації чи шкільної служби порозуміння.
  • Інтерес до мережування та обміну досвідом.

Для подачі заявки на участь у конкурсному відборі, зацікавленим особам слід заповнити форму за посиланням: https://goo.gl/gVDqFC

Форма заявки заповнюється онлайн і буде доступна для заповнення до 17 години 00 хвилин 10 листопада 2018 року.

Будь-які питання щодо конкурсу надсилайте нам на адресу електронної  пошти [email protected] (зазначивши в темі повідомлення «Конкурс - навчальна поїздка»), або спрямовуйте напряму координатору проекту за тел.: +38 (093) 404 66 08 або +38 (048) 788 83 84

Результати конкурсу будуть оголошені не пізніше 12 листопада 2018 року.

Організатори конкурсу зберігають за собою право на зміну умов проведення конкурсу, а також, право не пояснювати причини та рішення щодо відхилення заяв учасників конкурсу.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.