bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Як гендерні стереотипи пов’язані з конфліктами в громаді?
04.10.2018

15 жовтня 2018 р. з 9.00 до 17.00 у LESYA HUB за адресою вул. Энгельса, 112 (місто Дружківка) ГО «Театр для діалогу» (м. Київ) проведе 1-денний тренінг  з питань недискримінації та гендерної рівності.

Дуже часто конфлікти в родині, організації виникають через поширені в суспільстві стереотипи щодо ролей жінок та чоловіків. На тренінгу ми спробуємо розібратися, які потреби та інтереси показують такі конфлікти та як почати враховувати потреби як жінок, так і чоловіків у планування та реалізації проектів в інтересах розвитку громади.

15 жовтня 2018 р. з 9.00 до 17.00 у LESYA HUB за адресою вул. Энгельса, 112 (місто Дружківка) ГО “Театр для діалогу” (м. Київ) проведе 1-денний тренінг  з питань недискримінації та гендерної рівності. На тренінгу розглянемо концепцію недискримінації, поняття гендеру та особливості гендерного бюджетування задля врахування потреб жінок і і чоловіків у планування та реалізації проектів в інтересах громади міста Дружківка.  

Запрошуємо освітян, громадських активістів, волонтерів та усіх тих, хто планує або впроваджує різні програми та заходи задля розвитку громади м. Дружківка. Реєстрація на захід за посиланням до 10 жовтня включно.

З усіх питань по заходу, звертайтеся до Яни Салахової, 0973618379 або 0506567520  [email protected]

Це другий захід, який проводиться ГО «Театр для діалогу»  у м. Дружківка в рамках проекту «Зміцнення потенціалу громадянського суспільства задля ненасильницької трансформації конфліктів», що підтриманий Kurve Wustrow – Centre for Training and Networking in Nonviolent Action у рамках Громадської служби миру, що фінансується Федеральним міністерством з економічної співпраці та розвитку Федеративної республіки Німеччина.

Одна з ключових цілей проекту виявлення та врахування інтересів та потреб різних груп населення задля ненасильницької трансформації конфліктів та сталому розвитку громади.

Під час першого заходу, жителі міста досліджували потреби та можливості молоді міста Дружківка. Про результати майстерні можна ознайомитися тут

Більше про заходи та діяльність організації ви знайдете на сайті - http://tdd.org.ua/ та сторінці у Facebook

Контакти

Коментарі

Олійник Єлизавета   2031 день тому   #  

Шановні потенційні учасниці й учасники, актуальне посилання на реєстраційну форму тренінгу ось: https://goo.gl/brTWRo

у новині, на жаль, неправильне посилання

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.