bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір на програму навчання «Територію розвитку - 9»
27.09.2018

Центр гуманістичних технологій «АХАЛАР» спільно з Данським Гельсінським комітетом з прав людини вирішили продовжити набір на річну програму навчання - «Територія розвитку» до 1 жовтня 2018.
 
Центр гуманістичних технологій «АХАЛАР» спільно з Данським Гельсінським комітетом з прав людини вирішили продовжити набір на річну програму навчання - «Територія розвитку». Оскільки нам писали, що не всі встигли зареєструватися, тим більше у нас виникали технічні негаразди на сайті http://www.dobrodel.org.ua/.
 
За 8 років існування цієї програми нею скористувались більше 400 активістів, які успішно реалізували свої проекти, продовжують розвиватися і надалі.
 
Ми шукаємо:
40 ініціативних людей зі всієї України. Ми хочемо працювати з тандемами, де один учасник є більш досвідченим і має досвід реалізації соціальних проектів, а інший може бути активістом, волонтером, людиною, яка хоче набути практичного досвіду реалізації ідей та проектів. Учасники попередніх наборів “Території Розвитку” теж запрошуються до участі. 
 
Які ініціативи підтримує проект:
Це можуть бути ідеї та проекти пов’язані з темами: прав людини, громадського контролю, розвитку міського простору, діяльність з екології, лідерства, неформальної освіти, подолання конфліктів у суспільстві, підвищення толерантності та демократичного діалогу між різними секторами та соціальними групами, ВПО, підтримка людей з особливими потребами, тощо. Пріоритет буде надо проектам зі сходу та півдня України, з тематикою правозахисту.
 
 
4 кроки, щоб стати учасником програми  “Територія розвитку - 9”:
 
1). Зареєструвати свою ініціативу (ідею, проект) на http://www.dobrodel.org.ua 
 
2). Заповнити анкету учасника.
 
3). Пройти співбесіду (в телефонному або скайп режимі. Ми будемо телефонувати вибірково, якщо у експертів виникнуть питання).
 
4). Дочекатися результатів (відібраних учасників ми повідомимо електронною поштою до 10 жовтня 2018 року).
 
Подробиці участі за посиланням http://ahalar.org/news/633.
 
Дедлайн - 1 жовтня (о 23:59)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.