bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Курс журналістських розслідувань (Запоріжжя)
26.09.2018

12-14 жовтня у Запоріжжі проходитиме перший модуль безкоштовного тренінг-курсу для представників ЗМІ на тему «Технології проведення журналістських розслідувань».

Навчання організоване громадською організацією “Регіональне об’єднання молоді” в рамках «Школи журналістських розслідувань».

Запрошуємо взяти участь у заході журналістів, які працюють у темі розслідувань перший рік-два і вже мають власні доробки. Також курс може бути корисний громадським активістам, які зацікавлені отримати навички у журналістиці та планують публікувати в подальшому свої роботи.

Мета курсу – поширити передові практики та методи проведення розслідувань, надати учасникам знання та навички з пошуку та збору інформації, аналізу документів та виявлення цікавих фактів, створення якісних медіа-матеріалів та  юридичного підґрунтя для проведення розслідувань.

Учасники зможуть відпрацювати отримані знання під час практичної частини курсу. Найкращі розслідування будуть опубліковані  в передових онлайн-виданнях України та візьмуть участь у конкурсі на кращу публікацію з цінними призами.

Тренінг-курс проходитиме у Запоріжжі в два етапи:

перший модуль 12-14 жовтня 2018 року;

другий модуль   16-18 листопада 2018 року.

Зверніть увагу: обов’язкова участь у двох модулях тренінгу. Подаватися можуть учасники з будь-якого регіону.

Тренери курсу:

Максим Опанасенко, журналіст у телепрограмі «Наші гроші з Денисом Бігусом», а також на «Громадському телебаченні» – проект «Слідство.Інфо». Працював у «Бюро журналістських розслідувань «Свідомо», а також в Національному проекті YanukovychLeaks. Фіналіст конкурсів «Честь професії», Премія ім. Василя Сергієнка, переможець конкурсу журналістських розслідувань від «Антикорупційного штабу» у 2017 році.

Євгенія Моторевська, журналістка та продюсерка проекту «Слідство.інфо», лауреат премії за особливі заслуги в журналістських розслідуваннях від Central European Initiative (CEI) та South East Europe Media Organisation, лауреат Національної премії журналістських розслідувань, переможець Українсько-польського конкурсу журналістської майстерності.

Марія Землянська, кореспондент бюро журналістських розслідувань «Свідомо», журналістка проекту «Слідство.інфо» та телепрограми “Наші гроші з Денисом Бігусом”. Переможець журналістського конкурсу «Честь професії».

Участь у тренінгах безкоштовна. При повній участі учасники забезпечуються проживанням, харчуванням та компенсацією квитків (за наявності оригіналів в обидві сторони, категорії “плацкарт”, “купе” та другий клас “Інтерсіті”).

Для участі необхідно заповнити анкету за посиланням до 5 жовтня 2018 року: https://goo.gl/forms/PWwXsyHjKGdYjjM13

Про результати відбору буде повідомлено не пізніше 7 жовтня на електронну адресу кандидата.

За додатковими питаннями та коментарями будь ласка звертайтеся до координаторки проекту пані Олени Стефурак за електронною адресою [email protected] або за телефоном (067) 127 89 75.

Тренінг-курс проводиться у партнерстві з німецькою громадською організацією Europäische Medien Initiative e.V. за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини.

Контакти

  • 0671278975
  • Олена Стефурак

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.