bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

#жінкаВдії - безкоштовний тренінг (Хмельницький)
26.09.2018

13 жовтня 2018 р. ГО «Молодь за глобальний прогрес» запрошує долучитися до безкоштовного воркшопу в рамках проекту «Women` Space» до модуля #жінкаВдії. Дедлайн - 8 жовтня 2018 р.

 

Воркшоп базується на універсальних принципах довіри, поваги та відкритості.

Тренера - Левченко Марія, випускниця програми професійного обміну в США Community Solutions Program, фасилітатор програм міжкультурного обміну Soliya; проектний менеджер ГО “Молодь за глобальний прогрес”; доцент кафедри міжнародних відносин Хмельницького національного університету;

Дупляк Ольга, координатор проектів “Women_Space”, “Police_Space” від ГО “Молодь за глобальний прогрес’, спікер на міжнародній конференції по мотивації молоді в Стамбулі, Туреччина, проектний менеджер ГО “Молодь за глобальний прогрес”; доцент кафедри економічної кібернетики Хмельницького національного університету;

Структура воркшопу.

Тривалість тренінгу - 4 години, з тематичним поділом на 2 модулі та перервами на кава брейки.

Перша частина - “Впевнена Жінка”. Під час цього модуля, ми зосереджуємoся на розумінні власних потреб та емоцій, а також розробці підходу до вирішення внутрішнього та зовнішнього конфліктів на здоровому рівні та як бути стійкими до стресу.

Друга частина - “Натхненна жінка”. Працюємо на розвитку впевненості в собі через мистецтво та фотографію, відчуття нашого образу як прекрасного, створення стратегії саморозвитку.

Всі учасники отримають сертифікат по закінченню тренінгу. Під час тренінгу з нами також буде працювати професійний фотограф. 

Організаційний внесок: 50 грн., який покриває витрати на роздаткові матеріали та кава брейки.

Для реєстрації необхідно заповнити анкету до 8 жовтня 2018 р.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf8r9_Uo8_VZXdleUwMBM6SesFmH8i6au-DTkBBNMs_bajI9Q/viewform?usp=send_form  

Точне місце та дата проведення буде надіслано учасникам електронною поштою.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.