bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Тренінг «Підвищення організаційної спроможності лідерів місцевих громад у реалізації проектів»
25.09.2018

РОГО «Комітет виборців України» оголошує набір учасників на тренінг «Підвищення організаційної спроможності лідерів місцевих громад у реалізації проектів», який відбуватиметься в Рівному 28 вересня 2018 року.

На заході йтиметься, зокрема, про планування та впровадження ініціатив, актуальних саме для Вашої громади, підготовку проектних заявок, роботу з донорами, громадою, владою. Тренер пропрацьовуватиме з учасниками матрицю написання проектів на конкретних прикладах.

До участі в тренінгу запрошуються активісти, представники ініціативних груп, громадських організацій об’єднаних територіальних громад Рівненської області.

Ми готові прийняти по 3 людини з кожної ОТГ.

Крайній термін подання заявок на участь у тренінгу – вівторок, 25 вересня, до 18:00.

Детальна програма та логістика заходу надсилатиметься лише відібраним учасникам.

Участь у навчанні – безкоштовна.

Організатори забезпечують проїзд (відшкодовується лише за наявності квитків) та харчування, а також навчальні матеріали.

Тренінг проводитиметься в рамках проекту «Створення та інституційний розвиток мережі Громадських організацій ХАБів», що підтримується ПРООН в Україні в межах Проекту «Громадянське суспільство задля розвитку демократії та прав людини в Україні» за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії.

Для участі в тренінгу необхідно заповнити анкету.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.