bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Набір до Інклюзивної театральної студії імпровізації «Далі Буде…» (Київ)
12.09.2018

Інклюзивна театральна студія імпровізації «Далі Буде…» запрошує людей різного віку, статі, гендерної ідентичності, національності, можливостей, представників різних громад та спільнот на заняття до Інклюзивної театральної студії імпровізації.

Студія працює з 2016 року і проводить інтерактивні перформанси, граючи історії з життя людей. Ознайомитись з тим, що відбувається в Студії, можна тут https://www.facebook.com/groups/1241064975952689

Студія направлена на:
• творчий розвиток людини, її мислення, тіла, емоцій
• подолання стереотипів та упередження щодо різних соціальних груп
• розширення світогляду, сприйняття різноманіття


Незабаром Студія запускає новий проект на новій українській краудфандинговій платформі https://www.facebook.com/RazomGo/

Ми будемо створювати виставу на основі історій з життя учасників Студії. Напрямок вистави – ідентичність, приналежність до громади тощо. Тому запрошуємо ДУЖЕ різних людей, з різним життєвим досвідом, навичками, які бажають ділитися власними історіями та слухати інших, вчитися емпатії, акторським навичкам, взаємодії на сцені, імпровізації.


Методи роботи: плейбек-театр, театр пригноблених, вправи з акторської майстерності арт-терапія тощо. В межах нового проекту ми будемо долучати методику документального театру, який представляє актриса та режисерка PostPlay театр Галина Джикаєва.

Коли: щочетверга з 15:00 до 17:00.

Де: Національний музей Тараса Шевченка, бульвар Тараса Шевченка, 12

Умови участі: добровільний внесок

Ведучі.

Наталія Вайнілович – акторка та ведуча Київського плейбек-театру «Поза часом», практикиня методик плейбек-театру, театру пригноблених, тренерка з комунікації, арт-терапевт. 
Тамара Наук – спеціаліст по роботі з людьми з інтелектуальними порушеннями в БТ «Джерела», ведуча Дитячої студії плейбеку та імпровізації «Десять подушок», акторка Київського плейбек-театру «Поза часом».


Реєстрація: http://bit.ly/2fORD69

Телефон для запитань: 093 047 71 19

Контакти

  • 093 047 71 19

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.