bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДГО «Альянс» об’єднує підприємців. Крок другий
20.11.2009

19 листопада 2009 року Донецька громадська організація «Альянс» в місті Димитрів провела другий тренінг з серії заходів для підприємців Донецької області направлених на створення та підтримку бізнес-асоціацій.

Тренінг з тайм-менеджменту «Заплануй свій результат» – другий тренінг з запланованих трьох заходів, які направлені на створення та забезпечення життєдіяльності об’єднань підприємців.

Основною темою навчання було управління та контроль робочого часу в контексті менеджменту бізнес-асоціацій, які будуть створені в малих шахтарських містах та сільських районах Донецької області. Під час занять учасники розглянули що таке час, в чому полягає феномен часу, основні підходи до постановки цілей, як використовувати методику SMART підчас постановки мети, планування часу та визначення пріоритетів, прийняття рішень, основні поглиначі часу та інше.

В проведенні тренінгу були залучені слухачі Другої школи бізнес-тренерів ДГО «Альянс», які самостійно підготували та провели навчальні модулі з управління часом. Нагадаємо, що школа бізнес-тренерів проводиться в рамках проекту «Створення сприятливих умов для розвитку жіночого підприємництва в економічно депресивних населених пунктах Донецької області».

Крім того, в рамках створення бізнес-асоціацій буде проведена семиденна школа проектного менеджменту та конкурс міні-грантів для учасників цих заходів, які будуть реалізовані в грудні 2009 – березні 2010. Про набір до Школи проектного менеджменту можна дізнатись на сайті ДГО «Альянс» http://allianceua.org.ua .

Захід був проведений за підтримки Димитрівського міського виконавчого комітету. В тренінгу прийняли участь представники малого та середнього бізнесу, громадських організацій та органів влади з Добропілля, Димитрова, Селидова та Старобешівського району.

Проведення тренінгів з розвитку бізнес-асоціацій виконується в рамках проекту «Створення сприятливих умов для розвитку жіночого підприємництва в економічно депресивних населених пунктах Донецької області» за підтримки Німецького товариства технічної допомоги (GTZ) в партнерстві з Донецькою обласною державною адміністрацією.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.