bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Сторітелінг: Як об’єднаним громадам впевнено заявляти про себе?
06.09.2018

20-го вересня 2018 року, у місті Дніпро (Дніпропетровська область) відбудеться тренінг на тему «Сторітелінг: Як об'єднаним громадам впевнено заявляти про себе?». Тренінг організовує громадська організація «Громадська палата України».

Під час тренінгу йтиме мова про те, для чого люди пишуть тексти і розповідають історії, про правило перевернутої піраміди, лідер-абзац та заголовки, а також про правила наближення інтересів. Тренерка Ірина Семенова розповість, що таке коло героя, а також про 12 етапів розповіді про історію успіху ОТГ. Ви переглянете навчальний фільм і попрактикуєтесь.

Для участі слід заповнити дану реєстраційну анкету до 15 вересня 18:00 години, і організатори зв’яжуться, щоб повідомити про результат відбору, і де саме та о котрій годині почнеться заняття. Посилання на анкету: goo.gl/kevHRJ

Захід буде проведений в межах проекту «Голоси Громад» завдяки щедрій підтримці американського народу у вигляді гранту від Посольства США в Україні. Метою проекту «Голоси Громад» є сприяння розвитку свободи преси в об’єднаних територіальних громадах, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок місцевих журналістів, блогерів і медіа-активістів.

Детальна інформація про проект - за посиланням: http://kirovohradpressclub.org/hromadasvoices

Контакти
«Громадська Палата України»
[email protected]
0999527168
https://www.facebook.com/public.chamber.ua

Контакти

  • Вікторія Талашкевич
  • телефон 050-321-39-19

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.