bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на навчання для громадських радників
28.08.2018

Мережа правового розвитку запрошує до навчання мешканців Харківської, Донецької, Луганської та Полтавської обл. Дедлайн - 3 вересня 2018 р.

Якщо Вам небайдужий розвиток Вашої громади, Ви добре розумієте її проблеми, прагнете змін і готові виділити час на допомогу громаді, запрошуємо Вас долучитися до регіональної команди громадських радників. 

Ми запрошуємо до участі мешканців Харківської, Донецької, Луганської та Полтавської областей. 

У команді Ви пройдете спеціалізоване навчання з кваліфікованими тренерами, знайдете підтримку однодумців з усієї України, дізнаєтесь та навчитесь як можна ефективно спрямувати свої зусилля на якісні зміни в житті громади. Ми пропонуємо навчання з різних питань, які можуть знадобитися раднику в громаді: безпека, фінансова грамотність, захист своїх прав, робота державних інститутів, пошук допомоги та встановлення зв’язків. Навчання відбуватиметься в місті Харків.

Щоб взяти участь у конкурсі й долучитись до команди, необхідно заповнити онлайн-опитувальник до 3 вересня 2018 року.  

Результати опитування буде опрацьовувати конкурсна комісія. Отримавши Ваші відповіді на онлайн-опитувальник, члени комісії можуть зателефонувати Вам і уточнити додаткову інформацію.  

За результатами відбору Ви будете запрошені на безоплатне навчання, яке проходитиме в місті Харків у три етапи в період з вересня по листопад 2018 року.

Дати навчання:

Модуль І – 19-22 вересня

Модуль ІІ – 6-10 жовтня

Модуль ІІІ – 2-5 листопада 

Участь в усіх етапах навчальної програми обов’язкова, випускники отримають свідоцтво. Організатори забезпечують проживання, харчування та відшкодування транспортних витрат.  

Про результати відбору Ви будете повідомлені телефоном або електронною поштою, яку вкажете в опитувальнику. 

Якщо виникають додаткові запитання, будь ласка, звертайтеся телефоном: +38 097 128 02 10 (в робочий час з 10 до 18) або електронною поштою: [email protected]

Додаткову інформацію, доступ до Інтернету та, за необхідності, допомогу в заповненні опитувальника Ви зможете отримати в місцевих центрах з надання безоплатної вторинної правової допомоги та бюро правової допомоги та офісах Мережі правового розвитку.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.